Formel 3 UK

Fjerdeplads til Kevin Magnussen efter tætte dueller

Formel 3 UK
17/07/11

Kevin Magnussen kørte en fjerdeplads hjem i første løb ved 6. afdeling af det engelske Formel 3 mesterskab, der lørdag blev afviklet på den tidligere Formel 1 bane Paul Ricard i Frankrig.

Kevin Magnussen havde domineret i kvalifikationen og sat de to hurtigste tider, hvilket gav pole position til dagens løb samt til søndagens hovedløb. Men da starten gik til første løb gik Kevins motor næsten i stå og han blev passeret af adskillelige konkurrenter på vej mod første sving. Mod slutningen af første omgang havde han hentet et par af de mistede placeringer og var kommet op på syvende pladsen. Herfra satte han jagten ind på fronten. Det blev til flere flotte overhalinger undervejs. I kamp med Foresti om fjerdepladsen blev det til kontakt mellem de to racere, men Kevin holdt sig modsat konkurrenten på banen, og jagten blev sat ind på den sidste podieplads. Kevin nåede op bag holdkammerat hos Carlin, Huertas, men han nåede ikke forbi og kom i mål som nummer fire. Løbet blev vundet af mesterskabsførende Nasr foran da Costa og Huertas.

Søndag afvikles endnu to løb. Først løb køres kl. 10.00 og hovedløbet afvikles kl. 16.45