Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Velfortjent sommerferie

Yokohama
1600 Challenge 

17/07/11 
Yokohama

Kørerne i Yokohama 1600 Challenge er gået på en velfortjent sommerferie efter den første del af sæsonen hvor der har været rigtig meget tæt og flot race hele vejen ned gennem feltet, der bliver kæmpet lige så hårdt om første pladsen som der gør om næst sidste pladsen, dette vises også gennem at der i de 8 første løb har været 7 forskellige vindere og at der lige nu er en utrolig spændende og lige kamp om første pladsen i mesterskabet mellem Dennis Bannergård der stadig har sin første sejr til gode, Sonny Nielsen og Michael Skipper der begge har vundet et løb.
 

En af de unge debutanter der gør det rigtig godt er Frederik Vodder der selv efter et par afkørsler som følge af lidt overmodig kørsel ligger på en 5. plads i mesterskabet, så må vistnok sige at han har vist sin far, Karsten Vodder, hvordan man får sådan en Lupo til at køre stærkt.

Yokohama 1600 Challenge har også vist sig at være klassen der trodser den økonomiske krise, ved at have en konstant fremgang og tilgang af nye kørere hver weekend, så der nu er 32 tilmeldte til klassen, dette til dels igennem et nyt reglement, der sikrer at der ikke skal bruges en masse penge på motor optimering for at være med i toppen af klassen, samt ved at være klassen hvor også lidt ældre biler kan være med, der er også et rigtig godt sammenhold blandt kørerne, hvor alle hjælper alle.

Vi fra Kørerforeningen vil gerne ønske alle kørere og tilskuere en rigtig god sommerferie og vi gælder os til at se jer alle igen den 26-28. August på Jyllandsringen til GP Danmark.


Læs mere om:
  • Dennis Bannergård
  • Frederik Vodder
  • Michael Skipper Pedersen
  • Sonny Nielsen
  • Slutstillingen i Yokohama 1600 Cup 2011
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: