Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Ikke Nicki Thiim's weekend

24 Hours 
11/07/11 

Ved 24 timers løbet på Nürburgring blev der for første gang kørt en Porsche World Cup med 25 nationer og ca 11 kørere.
Nicki Thiim sad i en Porsche fra det tyske Hermes Team, som han kører for i det tyske Porsche Carrera Cup Mesterskab.
 


(Foto: Natascha Theisen)

Hans første indsats på Nordschleifen skulle blive tæt på en sensation, ved den første frie træning var Nicki hurtigst !! og lå på en P2 i tidtagningen indtil 10 min før slut, hvor det skulle vise sig at 3 kørere kunne sætte en hurtigere tid, så han måtte nøjes med en startplads som nummer 5.


(Foto: Natascha Theisen)

Løbet blev afviklet i regnvejr, så de første 2 runder lå Nicki på en sikker 6. plads, hvorefter han startede sit angreb , men ved kampen om 3. pladsen, ramte han en konkurrent uheldig, dennes udstødning ødelagde hans køler og dermed var det slut , som et plaster på såret kørte Nicki 8 sek. hurtigere end de førende på hans sidste runde.


(Foto: Natascha Theisen)

VW indsats stoppet af tekniske problemer
Parallelt med Porsche World Cup, sad Nicki også i en af de 3 GOLF fra VW Motorsport, denne indsats blev desværre stoppet på grund af et teknisk problem, natten mellen lørdag og søndag. På dette tidspunkt lå Golfen med startnummer 35 i top 20.


(Foto: Natascha Theisen)

Nickis seneste indsats var her i weekenden hvor han deltog i Porsche Carrera cup på Norisring hvor også DTM er på besøg.

Kurt Thiim


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Nürburgring
  • 26/06/11 - Nürburgring - 24 Hours
  •