Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Danmark

Tom Pedersen hurtigt fra start

FR 2000 DK 
04/04/01 

Formula Renault 2000 DanmarkDer er med meget stor spænding set frem til de første tests af de nyimporterede Formel Renault´er, som bliver den nye klasse i dansk motorsport. Der testes i øjeblikket på JyllandsRingen, hvor to teams har været i aktion.
 

Her testede Team Witch Craft samt Copytec. Alex Frederichsen kunne meget glad fortælle at raceren med den unge Tom Pedersen, havde sat al modstand til side. Afstanden mellem Tom Pedersen og Dennis Wounlund i Copytec-raceren, var på hele 1,3 sekund. Dermed var der stor tilfredshed hos team manageren.

Dog gik testen ikke helt nemt for Tom Pedersen. Han måtte en tur af banen i gruset, så han måtte betale en omgang øl!

Team Witch Craft kører med i Formel Renault 2000-serien med tre racere, men de har endnu kun fået én hjem. Den anden forventer de at modtage i morgen, desværre for teamet lidt for sent, idet de nu må vente til en test på Ring Knutstorp inden de kan få testet den racer.

Benji

Læs mere om:
  • Tom Pedersen
  •