Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

John Nielsen kan endnu

Scirocco R-Cup 
05/07/11 

Scirocco R-CupI forbindelse med DTM weekenden på Norisring blev der også kørt i den tyske Scirocco R-Cup. Her er der tradition for at have et par gæstekørere med i hvert løb. De deltager i en seperat under serie - Legend Cup. Men kører sammen med resten af feltet.
Denne gang var det to Le Mans helte der deltog i den tyske Scirocco R-Cup serie. Det var store personligheder i form af ingen ringere end Jan Lammers og John Nielsen.
Desuden deltog også Frank Biela og Marc Duez.
 

Den fri træning som altid indleder kørslerne, blev kørt på en asfalt der til tider var våd, men som også skiftede til tør. Her sluttede John Nielsen som nummer 9 og af Legend kørerne, kun overgået af Jan Lammers, der til gengæld var den hurtigste af disse.


Mens det endnu var tørt...
(Foto: Natascha Theisen)

I kvalifikationen blev der lavet om på hvem der skulle være forrest. John Nielsen blev sammenlagt nummer 10 men hurtigst af sine tidligere Le Mans kolleger. Og i selve løbet viste John Nielsen for alvor sine kvaliteter. Han vandt flere placering og sluttede løbet som nummer 7 generelt, men vandt 'Legend' klassen.


John Nielsen på vej mod sin klassesejr
(Foto: Natascha Theisen)

John Nielsen sagde blandt andet følgende efter løbet:
"Det var en rigtig sjov oplevelse. Det er et helt enestående koncept med disse biler. De er alle ens, så det er op til kørerne at gøre en forskel. Mit mål var at slutte løbet på én femteplads, men syvendepladsen er ok. Det var også en speciel oplevelse at køre mod de andre legender. Vi var tidligere konkurrenter, og når vi igen mødes på banen, er vi det igen. Det stopper aldrig."


En glad vinder
(Foto: Natascha Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Frank Biela
  • Jan Lammers
  • John Elgaard Nielsen
  • Norisring
  •