Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Jan Seerup avancerede

Clio Cup - DK 
10/07/11 

Clio Cup - til tredjepladsen i Clio Cuppen
DK MOTORSPORTs travleste kører havde en god weekend på Zandvoort.
For tredje weekend i træk var DK MOTORSPORT i aktion på racerbanerne, og det var med teamets travleste kører bag rattet.
 

Jan Seerup deltog i årets fjerde afdeling af Tegee-Dan Clio Cuppen på Zandvoort i Holland, og det blev en weekend, hvor han med sit bedste tidtagningsresultat til dato og to top 4-placeringer avancerede til en sammenlagt tredjeplads i mesterskabet.

”Det har været meget positivt, og det har været en stor oplevelse for mig,” siger Jan Seerup. ”Jeg ligger nummer tre i Clio Cuppen. Sammen med Thomas og Johnny fører jeg Clio-divisionen og er nummer to i to-liters divisionen i DEC-løbene, så det er med et stort smil på læberne, at jeg kan holde sommerferie.”


(Foto: DK Motorsport)

Jan Seerup havde dog ikke det store smil fremme, da han havde kørt de første omgange på Zandvoort-banen.

”Efter de første omgange tænkte jeg, at det ville blive en lang weekend, da jeg ikke havde tempo i bilen til at starte med. Jeg manglede nogle sekunder efter de hurtigste kørere på en bane, hvor man når 195 km/t på langsiden,” indrømmer han.

Men i takt med at antallet af kørte omgange steg, kom Jan Seerup længere frem i feltet. Tidtagningen sluttede han således som nummer tre blandt danskerne, og i de to løb endte han som henholdsvis tredje- og fjerdebedste dansker i det store felt, der talte 32 biler.


(Foto: DK Motorsport)

”I første race fik jeg en dårlig start, og Christian Siepmann gik forbi mig. Vi havde et tæt race, men efter vores pitstop fik jeg at vide, at han ville få en straf, så jeg slappede af. Jeg fik også at vide, at jeg skulle passe på mine dæk, da nogle var punkteret. Da jeg kørte over målstregen, vidste jeg godt, at jeg var treer,” siger Jan Seerup. ”I andet heat gik Siepmann ikke forbi mig, men jeg kunne holde ham bag mig, selv om jeg syntes, at han virkede til at være hurtigere end mig.”

DK MOTORSPORT’s repræsentant i Tegee-Dan Clio Cup er nu rykket fra fjerde- til tredjepladsen i den samlede stilling.

”Det er fedt at have fået speeden i den nye bil, og jeg befinder mig godt i bilen,” siger Jan Seerup. ”Der skal lyde en stor tak til mine to mekanikere Martin Weber og Mike Riisager, der var med på turen og sørgede for at have løst mekanikerindsatsen perfekt. Det var også en fornøjelse og vores pitstop klappede også, som det skulle, for vi kørte det igennem på 1.01, og vi skulle mindst bruge et minut.”

Med venlig hilsen
DK MOTORSPORT
Per Johansen


Læs mere om:
  • Jan Seerup
  • Zandvoort
  • 03/07/11 - Zandvoort - Clio Cup - DK
  •