Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Fremad med positivt sind

Grand Prix 3 
08/07/11 

En af de vigtigste egenskaber for en racerkører er evnen til hurtigt at glemme skuffelser og se frem mod næste løb med et positivt sind.
Med det i tankerne sætter danske Michael Christensen onsdag d. 6. juli kursen mod England, hvor fjerde runde i årets GP3 serie køres i weekenden 8- 10. juli, i forbindelse med det britiske Formel 1 Grand Prix på Silverstone.
 

Efter den vellykkede sæsonstart i Istanbul har de to seneste løb kun budt på skuffelser for danskeren. En meget hård straf fra løbets officials i fri træning ødelagde løbet i Barcelona næsten før det var startet, og for små to uger siden i Valencia betød mekanisk uheld under tidtagning og første løb at det heller ikke blev til points her.


(Foto: Michaelkchristensen.com)

”Jeg ved det er spillets regler, og jeg kan ikke tillade mig at dvæle for meget ved det”, siger Michael Christensen inden afrejsen til Silverstone. ”I stedet ser jeg frem til et spændende løb på en af mine favoritbaner. Det nye banelayout der blev taget i brug sidste år byder på en fin blanding af tekniske afsnit og ultrahurtige sving. Under testkørsler i marts fandt vi en fin balance i min racer, så hvis der ikke igen sker noget uforudset tror jeg på muligheden for en podieplacering”.

Hele seks forskellige vindere i seks kørte løb vidner om stor jævnbyrdighed i årets GP3 felt, hvor ingen kører indtil nu er trukket afgørende fra i den samlede stilling. Det er sædvane at det meste af feltet på 30 biler er indenfor ét sekund af hurtigste tid i kvalifikationen. Med syv point på tavlen kan et enkelt topresultat defor betyde at den 20-årige dansker igen rykker frem blandt de bedste i stillingen.


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Mücke Motorsport
  • Silverstone
  • 10/07/11 - Silverstone - Grand Prix 3
  •