Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Dennis Linds racerbil knækkede ved uheld

ADAC GT
Masters 

08/07/11 

Da Dennis Lind måtte have hjælp af læger til at komme ud af sin ADAC Formel Masters bil efter en mindre flyvetur ved seneste afdeling på Zolder i Belgien, var der ikke meget at grine af.
Dennis havde voldsomme smerter i ryggen, smerter han også efterfølgende måtte søge behandling for.
 

Nu er smerterne næsten væk og Dennis passer sin fitnesstræning. Samtidig er smilet hos Dennis kommet tilbage. Det viser sig nemlig, at Dennis’ bil knækkede, da den landede hårdt på asfalten efter flyveturen, hvilket betyder, at Dennis nu skal have en ny bil.

”Det er aldrig dårligt, at få en ny bil” fortæller Dennis. ”Jeg har kæmpet lidt med min bil i de foregående løb, så det kan være at en ny bil nu kan afhjælpe de problemer, jeg har haft. Jeg ser i hvert fald frem til weekendens løb, hvor jeg kan få prøvet den nye bil”.


(Foto: Jan Kaiser)

Dennis, der er debutant i serien, har indtil videre kørt to podieplaceringer hjem i den populære serie, hvor hele 27 biler stiller til start hver gang.

Næste afdeling i ADAC Formel Masters køres i den kommende weekend den 8.-10. juli på Nürburgring i Tyskland.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Nürburgring
  • 10/07/11 - Nürburgring - ADAC GT Masters
  •