Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

Mcspecialisten Racing høster pokaler

MC sport 
08/07/11 

- på Anderstorp Raceway i det sydsvenske
3. afdeling af det danske mesterskab samt finalen på Vallø Rengøring Endurance cup skulle køres på Anderstorp Raceway i weekenden.
Kawasaki racing som vores Endurance team hedder, er et team bestående af tre mekanikere Mads Lund, Lars Rasmussen og Michael Farmer samt tre kører, René Torpsgaard ZX6 R, John Høj ZX6 R samt Simon Øland ZX10 R.
 

Forud for weekendens Endurance løb på Anderstorp havde teamet kørt 2 afdelinger på Jyllandsringen i starten af juni på Jyllandsringen. Her var det blevet til en første og anden plads hvilket bragte os på en samlet førsteplads før finalen på Anderstorp. Et uheld for Simon fredag morgen gjorde at vi måtte skrue hele dagen for at blive klar til løbstart kl. 16. Vi nåede akkurat ud og havde kørt en omgang inden løbstart for at kontrollere at alt virkede som det skulle.

Simon skulle starte og kom godt af sted, han havde dog ikke kørt mange omgange før transponderen var gået løs og hoppede rundt på tanken. Det blev til et hurtigt pitstop hvor vi fik sendt René Torpsgaard ud nu med transponderen sikret med et stykke gaffa tape. I løbet af de næste 20 omgange fik René kørt os op på en førsteplads som vi holdt hjem med en hel omgang ned til Team Vallø Rengøring som kom ind på en anden plads. Vi kørte i alt 70 omgange i løbet af de to timer løbet varede. Team Kawasaki Racing vandt så serien samlet i 2011. Vi glæder os allerede til at deltage igen næste år og forsvarer titlen som Vallø Rengørings mestre;-)


(Foto: Dan Steenstrup Pedersen)

Mcspecialisten Racing
Supersport 600: René Torpsgaard Faaborg havde kørt en flot i en noget styrtpræget tidskval og holdt i pole position. Herfra kørte René to flotte sejre i hus som tilsammen bringer ham i spidsen af DM, første løb i suveræn stil mens andet løb blev noget af en gyser i kamp med Rasmus Daner på en Yamaha R6 over alle 15 omgange.

Superbike: Simon Øland Munkebo havde som René også en noget afbrudt tidskval, men det lykkedes dog at kvalle ind til en 5. startposition. Første løb blev vundet af Kim Ræs Jensen med Michael Møller på anden pladsen og sidste mand på pallen var Rene Kellerup, Simon Øland kom i mål på en fjerde plads. Andet løb blev ligeledes vundet af Kim Ræs Jensen med Michael på anden pladsen og Simon Øland på tredje pladsen.


(Foto: Dan Steenstrup Pedersen)

René og Simon vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til nogle dygtige og travle mekanikere, Michael Farmer og Mads Lund, samt alle vores sponsere. Vi glæder os til at se jer alle igen på Jyllandsringen.

Med venlig hilsen
Simon Oeland
Mcspecialisten


Læs mere om:
  • Anderstorp
  •