Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Der var dansk sponsor på Le Mans i år

Le Mans 
08/07/11 

Le MansEn af bilerne i Le Mans 2011 var sponseret af Le Mans Klub Danmark. Det var den med et eneste formål - velgørenhedsindsamling til kræftramte.
For den 37 årige professionelle GT kører Martin Rich var det en drøm der gik i opfyldelse, da han skulle deltage i Le Mans 2011.
Det var første gang i dette århundrede, at Lotus var tilbage på Le Mans.
 

For den 37 årige professionelle GT kører Martin Rich var det en drøm der gik i opfyldelse, da han skulle deltage i Le Mans 2011. Det var første gang i dette århundrede, at Lotus var tilbage på Le Mans. Martin Rich som var kører i Lotus Jet alliance nummer 64, forsøgte samtidigt at skaffe £100,000 til Macmillan Cancer Support, til minde af hans far Michael som døde af kræft. Et formål som Le Mans klub Danmark gerne ville støtte, og lavede derfor en indsamling.


Martin Rich ved bilen med det danske logo
(Foto: Martin Ladegaard)

Martin ville give alle som donerede mindst 1 pund, mulighed for at på en plads på bilen. Le Mans Klub Danmark fik hurtigt samlet ind, og sendte deres beløb til Martin Rich, for at støtte hans sag. Derfor var der i år, et logo fra ”Le Mans Klub Danmark”, på enden af Jet Alliance Lotus nummer 64.

Lotus og logo nåede at drøne 229 gange rundt om banen i Le Mans, inden den desværre måtte udgå.

Martin Ladegaard
LeMansClubDenmark.dk


Læs mere om:
  • Jetalliance Racing
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS