Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ekstra brand på Lotus Racing bilerne

Formel 1 
06/07/11 

Når Lotus Racing bilerne ruller ud på asfalten på Silverstone på fredag, så er der et nyt navn på bilerne.
I foråret købte teamejer Tony Fernandes Caterham firmaet, og navnet blev implementeret i Air Asia GP2 teamet allerede i sidste måned i Valencia. Teamet er også ejet af Tony Fernandes. Og nu er turen så kommet til Formel 1 teamet.
 

Caterham 'overtog' i sin tid retten til at bygge videre på den nok så berømte Lotus Seven, og har siden udviklet denne model og også tiføjet nye udgaver og modeller på programmet. Med Tony Fernandes's opkøb af Caterham, har han knyttet en tættere forbindelse mellem Lotus og den langt største arvtager af Lotus Seven.

Det betyder også at udseendet af Lotus Racing bilerne ændres. Udover at Caterham logoet nu bliver tilføjet på bilerne, så ændres der også farve visse steder på bilerne for imødekomme teamets nye sponsor GE. Meget tyder på at teamet er igang med en langsigtet omstrukturering af teamets planer. Måske også nødvendigt især i Formel 1 hvor det altså kniber med at hænge på.

Dons

Læs mere om:
  • Lotus Racing
  •