Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

Kevin Magnussen vinder i Formel 3 på Nürburgring

Formel 3 UK 
02/07/11 

Kevin Magnussen vandt i flot stil lørdagens løb i den engelske afdeling af Formel 3, der blev afviklet på Nürburgring.
Kevin Magnussen havde været hurtigste mand i kvalifikationen, hvor hans to hurtigste tider gav ham pole position til første løb lørdag og tredje løb søndag.
 

Startplaceringerne til andet løb, der afvikles søndag formiddag, afgøres af resultatet fra første løb, hvor top otte byttes rundt, således at Kevin starter fra ottende position.


Kevin Magnussen på vej mod sejren i race 1
(Foto: Jakob Ebrey)

Fra den forreste startposition tog Kevin føringen i lørdagens løb, da starten gik. Bag ham pressede Carlin holdkammerat og mesterskabsførende Felipe Nasr hele vejen. Kevin begik dog ingen fejl på grand prix banen og holdt sin føring til mål, hvor han passerede målstregen knap et sekund foran brasilianeren. Sejren var Kevins tredje sejr i det engelske Formel 3 mesterskab, der dog også har budt på mange problemer. For Kevin var det derfor kærkommen oprejsning at komme tilbage med en sejr.


Kevin Magnussen på det øverste trin efter sejren
(Foto: Jakob Ebrey)

”Det er perfekt at køre en sejr hjem, efter de dårlige løb, der har været. Jeg har hele tiden vidst, at vi havde farten, men vi har været plaget af forskellige problemer. Det er tredje løb jeg har gennemført uden problemer og det er det tredje løb jeg har vundet, så det viser bare, at vi har speeden til at være med helt fremme, når det hele fungerer”.

Andet løb, der køres over 20 minutter, afvikles søndag kl. 10.35 og hovedløbet på 40 minutter afvikles kl. 14.00


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Carlin Motorsport
  • Nürburgring
  •      ASETEK SIMSPORTS