Kasper H. Jensen vinder 5. afd. af RMC

Go Kart
30/06/11

Endnu engang succes for Oneengines, PB Kart Race og KHJ-Racing.
Ved 5. afdeling af Rotax Max Challenge på Thy banen, lykkes den endnu engang for Kasper H. Jensen at tage max point.
Alt flaskede sig perfekt, sagde en stor smilende Kasper, efter at han for 5. gang i træk kunne krydse målstregen som vinder i RMC regi.

Faktisk var det den niende sejr i år, så man kan roligt sige at det kører for den 19 årige mekaniker lærling.

(Foto: KHJ-Racing.dk)

Med sejr i de 5 første afdelinger ser det rigtigt godt ud i mesterskabet, her køres der om en billet til WM. I år køres der WM i Abu Dhabi så denne billet skulle vi gerne have fingerne i.
Sidste år vandt Kasper WM billetten og kviterede med en fornem 4. plads.

Da Thy banen i uge 30 ligger asfalt til 3. afdeling af EM, var der en del udenlandske køre som brugte weekendens RMC løb som forberedels til næste EM løb.

I Kaspers klasse havde den EM førende Englænder Ben Cooper taget den lange tur til Thy for at prøve kræfter men den danske elite.
Sidste gang Kasper kørte mod Ben var ved 2. afdeling af EM. Her var det med samme udfald. Kasper øverst og Ben på 3. pladsen.

Nu ser vi frem til næste opgave, som bliver tredje afdeling af EM.
Efter de to første afdelinger i EM ligger Kasper på en fornem 3. plads.