Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 2000

Buler og pokaler til Rolighed

Yokohama 2000 
27/06/11 

Lasse Rolighed Petersen kan bruge en del af sin sommerferie på at rette buler ud i sin racerbil efter weekendens løb i Yokohama Cup 2000 på Padborg Park.
 

Den lynhurtige revisor havde ellers lagt stilen fra morgenstunden søndag, da klassen kørte tidtagning. Med kun 0,2 sekund op til hurtigste mand sikrede Lasse sig en startplacering i forreste række - et godt udgangspunkt til gode resultater.

Det gode resultat kom også allerede da første heat blev kørt. Med en god start tog Lasse føringen allerede efter ét sving - en føring, der holdt helt til det ternede flag.


Lasse Rolighed vandt første løb på Padborg Park
(Foto: Gripping Media)

Succesen var dog til at tage og føle på i søndagens andet løb. Fra en startplacering som nummer 6 kæmpede Lasse sig op til en tredjeplads, hvor han kæmpede hårdt for at komme længere op i rækkerne. På et tidspunkt kom to konkurrenters interne kamp meget tæt på, da den ene af kørerne fejlvurderede en nedbremsning og brugte den sorte Peugeot 307 som bremseklods.


Der blev kørt hurtigt og tæt i weekenden
(Foto: Gripping Media)

"Det kostede et par grimme buler, godt og vel", fortæller Lasse selv. "Bilen ser noget skæv ud, så det er heldigt at der er sommerferie nu. Det tager lidt mere end en halv time at banke de buler ud."

Det lykkedes alligevel at køre en tredjeplads hjem på trods af en meget mørbanket racerbil.

"Jeg kan jo kun være tilfreds med min og teamets indsats", siger Lasse. "Vi har god fart i bilen, og det viste vi i første heat. Nu skal vi bare have rettet den ud igen, så vi er klar til sidste halvdel af sæsonen - og det skal vi nok nå."


Flere pokaler til trofæhylden
(Foto: Gripping Media)

Pers Kemi Sport

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Lasse Rolighed Petersen
  • Padborg Park
  • 26/06/11 - Padborg Park - Yokohama 2000 - DM
  •