Ferrari Weekend - race 1 - resultat

207 Spider Cup
DK

26/06/11

207 Spider CupDet første af dagens to Peugeot 207 Spider Cup løb ved Ferrari Weekend fik en både overraskende og meget tæt afgørelse.
Efter de tolv omgange på Padborg Park var det Lasse S. Jakobsen og Morten D. Jensen der kørte først over målstregen, og det med bare 0,1 sekund mellem sig i kampen om første og anden pladserne.
Spider Cup klassens nye kører denne weekend, rallykøreren Niki Bjerg Larsen, sluttede sit debut løb på fjerdepladsen, og var kun 2,1 sekund fra Rasmus Wendelboe på tredje pladsen - en flot debut!

Morten Jensen foran Lasse S. Jakobsen, men den position fik Morten ikke lov til at holde over målstregen.