Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Le Mans Cup

For anden gang i år trækker Aston Martin sig

ILM Cup 
24/06/11 

Tilbage i maj måned trak Aston Maretin Racing deres to AMR One LMP1 racere ud inden Intercontinental Le Mans Cup løbet på Spa-Francorchamps banen i Belgien.
Nu meddeler teamet at de efter erfaringerne under 24-timers løbet på Le Mans, har valgt også at trække bilerne ud af det kommende Intercontinental Le Mans Cup løb på Imola banen i Italien.
 

Som det var tilfældet forud for 1000 kilometer løbet på Spa-Francorchamps, er begrundelsen for at trække AMR One racerne ud af løbet på Imola, at teamet hellere vil bruge tiden på at forbedre bilernes performance og holdbarhed.


Aston Martin AMR One raceren er endnu ikke helt raceklar!
(Foto: Aston Martin Racing)

Set i lyset af Aston Martin Racing's erfaringer fra dette års Le Mans, virker beslutningen fornuftig nok.
Aston Martin AMR One racerne viste sig alt for langsomme under kvalifikationen forud for 24-timers løbet på Le Mans, og endnu værre gik de i løbet, hvor begge biler udgik med mekaniske problemer inden for den den første time af løbet!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  •