Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ting tager den tid…

DM Rally 
25/06/11 

Det tager 5 minutter at handle i Fakta. Det tager 10 minutter at lave et hårdkogt æg, og efter sigende skal en Klovborg ost lige have 3 timer til… For ÆG Racing – Det Hårdkogte Team var nogle af førnævnte tidspunkter ikke nok til at skrue en ny rallybil sammen, men som med en god rødvin var resultatet værd at vente på, og siden bilen er kommet på asfalten har den vist sit værd.
 

Første afdeling af det danske mesterskab blev til en oversidder for Carsten Jensen og co-pilot Michael Fasterholdt. Bilen nåede ikke færdig, på trods af en ganske heroisk indsats fra alle i teamet, og folkene omkring hovedpersonerne. Anden afdeling kastede en fornem 3.-plads i klassen af sig, og i den netop forgangne weekend hvor der 3. afdeling af DM blev afviklet i og omkring Sønderborg blev den placering yderligere forbedret.

I alt 68 biler stillede til start i det kuperede med smukke terræn i det sønderjyske. Der skulle køres cirka 300 kilometer hvoraf de 135 kilometer var specialprøve, som dog blev forkortet grundet nogle yderst fugtige forhold, for vejrguderne var ikke just med arrangørerne, og det regnede stort set hele dagen. Regnvejr har aldrig været og er stadig ikke Carsten Jensens livret, men dette kunne dog ikke ses til ”fyraften” da han og Michael Fasterholdt kunne stille sig på podiets andet trin.

En flot præstation, da Carsten stadig ikke har bilen helt under huden efter blot to afdelinger, og ikke mindst nogle gode point til den samlede DM-konto – der er trods alt en titel af forsvare. Nu holder teamet en mindre velfortjent sommerferie, inden det går løs igen til 4. afdeling af det danske mesterskab i Slagelse. Kan man ikke vente så længe før man igen har lyst til at opleve den gule Clio, vil teamet deltage i det årlige traditionsrige rallysprint i Fårvang.

Søren Toft


Læs mere om:
  • Sønderborg
  • 18/06/11 - Sønderborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: