Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Mikkel Mac klar til Spa og Nürburgring

FIA Formel 2 
23/06/11 

Efter en god sæsonstart er Mikkel Mac klar til 5. og 6. afdeling på Spa i Belgien.
Spa er en meget populær bane blandt mange kørere og fans, pga. det kuperede terræn banen er bygget på, samt de hurtige ændringer i vejret over banen.
 

Mikkel føler sig godt tilpas på banen, som han har kørt på ved 3 tidligere lejligheder, og efter en god test på Snetterton op til Spa, håber Mikkel Mac på at forarbejdet vil give et tilfredsstillende resultat.

Mikkel når kun lige hjem, inden det går løs igen, når 7. og 8. afdeling skal køres på Nürburgring ugen efter Spa. Mikkel Mac kender Nürburgring fra tidligere løb, og håber på dette kan give ham en lille fordel, da der ikke bliver meget tid til forberedelse, da de 2 løb ligger med en uges mellemrum.


(Foto: Jens Jaszczak)

De næste 10 dage bliver hektiske pga. de tætte løb, men Mikkel Mac håber på at kunne få nogle gode resultater, og ikke mindst masser af lærerig tid i bilen.

Jens Jaszczak
www.mikkelmac.com


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Spa-Francorchamps
  • 26/06/11 - Spa-Francorchamps - FIA Formel 2
  •