Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Nu er der 365 dage til Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

22/06/11 

Den 22.-24. juni 2012 køres der atter historisk løb rundt om Mindeparken
Så er nedtællingen gået i gang, og nu er der bare 365 dage til, at der atter skal køres race med historiske biler og motorcykler i Aarhus. Løbsweekenden for næste års Classic Race Aarhus er nemlig blevet fastsat til 22.-24. juni 2012.
Det bliver tredje gang, at der skal afvikles Classic Race Aarhus på Nordeuropas smukkeste racerbane rundt om Mindeparken med Aarhusbugten og Marselisborg Slot som de flotte omgivelser.
 

”Vi vil bygge videre på den succes, vi har opnået ved de to første udgaver af løbet, og så gøre den tredje endnu bedre for såvel tilskuere som deltager,” siger Niels Brøchner, der er bestyrelsesformand for Fonden Classic Race Aarhus.


22.-24. juni 2012 er der atter historisk motorløb på Nordeuropas smukkeste racerbane.
(Foto: Torben Hrab / TH Foto)

Årets løb gav overskud
”Vejret drillede os lidt ved årets udgave af løbet, men når vi til næste år vender tilbage til vores oprindelige dato i slutningen af juni, skulle der gerne være sandsynlighed for mere perfekt vejr. Men selv om vejret drillede, så synes jeg, at alle vores frivillige gjorde et flot stykke arbejde, så arrangementet kørte helt efter planen. Der opstår naturligvis altid nogle uforudsete udfordringer, men dem vil vi være endnu bedre rustet til at tackle til næste år.”

Regnskabet for dette års udgave af Classic Race Aarhus er i skrivende stund endnu ikke gjort op.

”Vi mangler stadig at modtage de sidste fakturaer, så vi kan afslutte det endelige regnskab, men det ser ud til, at vi får et overskud på 200.000 kroner,” siger Niels Brøchner. ”Dette overskud vil vi sammen med de penge, vi tjente på et par arrangementer først på året, bruge til at afdrage på det underskud, som den første udgave af løbet afstedkom.”


Classic Race Aarhus vender i 2012 tilbage med en historisk totaloplevelse omkring motorsporten.
(Foto: Mogens Olofsen)

Aros Forsikring er atter hovedsponsor
Selv om der er 365 dage til, at næste års udgave af Classic Race Aarhus skal køres, er forberedelserne allerede i fuld gang.

”Vi har allerede indgået en aftale med Aros Forsikring om, at virksomheden fortsætter med at være hovedsponsor for arrangementet,” fortæller Niels Brøchner. ”Det giver os ro og bekræfter os i, at vi med Classic Race Aarhus har skabt en begivenhed, som er attraktiv at være en del af for byens erhvervsliv.”

Også på det sportslige område er planlægningen af næste års løb påbegyndt. Der arbejdes således på at tiltrække endnu flere udenlandske deltagere med nogle af de specielle biler, man ellers normalt ikke ser herhjemme.

”Jeg glæder mig meget til at opleve næste års Classic Race Aarhus,” siger Kulturrådmand Marc Perera Christensen. ”De to første udgaver af løbet har virkelig understreget, at der her er tale om endnu en god begivenhed for hele Aarhus.”

Classic Race Aarhus

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 15/05/11 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  • 24/06/12 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •