Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

12 Hours

Bathurst 12 timers løbet i 2012 er flyttet

12 Hours 
21/06/11 

- til gengæld måske med dansk deltagelse
Arrangørerne af de tre store og kendte langdistanceløb, Creventic, har indgået samarbejde med arrangørerne af det i Australien ligeså store og kendte Bathurst 12 timers løb.
Løbet vil i første omgang ikke tælle med i den serie som Creventic står som arrangør af, men til gengæld tilbyder Creventic deltagelse i et af de mest prestigefyldte løb.
 

Creventic er arrangør af de kendte langdistanceløb som Dubai 24 timer, Ungarn 12 timer og nu også 24 timers løbet på Circuit de Catalunya. Creventic har nu meddelt at man er gået i samarbejde med arrangørerne af 12 timers løbet Bathurst.


(Foto: Creventic)

Samtidigt er det australske løb blevet flyttet så det er muligt at tage direkte fra 24 timers løbet i Dubai og videre til Australien. Det er lykkedes for Creventic at få modificeret regelsættet i det australske løb, så det passer sammen med det reglement man anvender i de andre Creventic arrangerede løb. Creventic har samtidigt forpligtiget sig til at udbrede kendskabet til det australske løb, ikke alene til de deltagende teams i Creventic løbene, men over hele Europa.


Sally Racing i aktion i Dubai
(Foto: Motorsporten.dk)

Samtidigt tilbyder Creventic som også har det logistiske ansvar for transporten til Dubai, transporten til Australien. Man regner med to priser som for begges vedkommende indeholder transport og deltagergebyr.

En af de store klassevindere i Creventic løbene er Sally Racing. Sally Racing’s ejer og teamchef Jesper Sally Pedersen oplyser at teamet finder løbet interessant og er klar med en tilmelding, planen er at tilmelde mindst en Renault Sport Clio III til løbet, men viser der sig stor nok interesse fra seriøse kører, vil det være muligt at indsætte yderligere en Clio racer i løbet.

Interesserede kørere kan kontakte Jesper Sally Pedersen via e-mail på adressen: sallysauto@get2net.dk eller Martin Sally Pedersen: msauto@live.dk.


Sally Racing i aktion i Dubai
(Foto: Motorsporten.dk)

Løbet køres en måned efter 24 timers løbet i Dubai, som næsten pr. tradition køres i januar måned. I 2012 køres løbet i Dubai i weekenden den 12. - 14. januar, og derfra kan man tage videre til Australien og Bathurst hvor der køres i dagene 24. - 26. februar.


Starten ved dette års 12 timers Bathurst
(Foto: Creventic)

De som enten har deltaget i eller har oplevet 12 timers løbet på Bathurst siger at det er en 'must do' oplevelse. Creventic meddeler at der allerede nu er 2 teams der har tilmeldt sig turen til Australien. Et belgisk team som kører i Ford Mustang og et hollandsk som deltager med en Seat Leon.

De næste planlagte Creventic løb er:
23. - 25. september - 24 timer på Circuit de Catalunya.
12. - 14. januar 2012 - 24 timer Dubai.
24. - 26. februar 2012 - Bathurst 12 timer.

Dons

Læs mere om:
  • Sally Racing
  • Bathurst
  • 26/02/12 - Bathurst - 12 Hours
  •      ASETEK SIMSPORTS