Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperSport 600 VM Series

Robbin Harms 8’er i Spanien

SuperSport
600 VM Series 

21/06/11 

Danmarks bedste road racing kører, Robbin Harms, opnåede en 8. plads i søndagens 6. afdeling af Supersport verdensmesterskabet. Løbet fandt sted på den hyper moderne Motorland Aragón racerbane i Spanien, som var ny for hele Supersport feltet, fordi det var første gang, der blev kørt en VM-afdeling på banen. Men især for danskeren var det ukendt territorium, da han, som den eneste i feltet, ikke havde haft mulighed for at træne på forhånd. Set i det lys er resultatet ekstra godt.
 

”Det var faktisk en udmærket weekend, taget i betragtning, at vi var det eneste team, som ikke har testet på Aragon banen,” sagde Robbin Harms efter løbet. ”Vi har forbedret os gennem hele weekenden og ser nu frem imod næste VM-afdeling i Brno.”

Racerbanen i Brno (Tjekkiet), som der køres løb på d. 10. juli, er et sted, som Robbin Harms kender rigtig godt og trives på. Imidlertid mangler danskerens Honda fortsat motoreffekt, fordi han som privat anmeldt kører ikke disponerer over helt det samme materiel som de fabriksstøttede deltagere.

”Vi vil arbejde på at finde mere motoreffekt inden det næste løb,” siger Harms, vel vidende at de andre teams heller ikke ligger på den lade side.

Efter løbet i Aragón er danskeren på en samlet 7. plads i kampen om Supersport verdensmesterskabet.


Robbin Harms ligger 7’er i VM, halvejs gennem sæsonen, og ser frem til næste løb i Tjekkiet – en racerbane han kender godt og sædvanligvis klarer sig godt på.
(Foto: Harms Benjan Racing)

Resultat, Supersport VM, 6. afd. Aragon, Spanien, 19. juni 2011:
1. C. Davies (GBR), Yamaha YZF R6, 37m06,751s
2. S. Lowes (GBR), Honda CBR600RR, +0,564s
3. D. Salom (ESP), Kawasaki ZX-6R, +4,645s
4. M. Roccoli (ITA), Kawasaki ZX-6R, +10,984s
5. R. Tamburini (ITA), Yamaha YZF R6, +23,792s
6. G. Rea (GBR), Honda CBR600RR, +24,009s
8. R. Harms (DEN), Honda CBR600RR, +33,850s

VM stillingen efter dagens afdeling:
1. C. Davies (GBR), 105 pts.
2. B. Parkes (AUS), 85 pts.
3. D. Salom (ESP), 71 pts.
4. L. Scassa (ITA), 70 pts.
5. F. Foret (FRA), 65 pts.
6. S. Lowes (GBR), 63 pts.
7. R. Harms (DEN), 59 pts.

Harms Benjan Racing
Søren Clauding


Læs mere om:
  • Robbin Harms
  • Harms Benjan Racing
  • Motorland Aragon
  •