Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Fuld koncentration op til 24 timers løbet

Langstreckenpokal 
21/06/11 

Ved det fjerde VLN startede Kurt Thiim for den første gang i den sort/røde Nissan 370 Z GT4, med startnummer 156. Bilen køres af den britiske Le Mans vinder, Guy Edwards, Alex Buncombe og den tidligere DTM mester, Kurt Thiim. For Kurt Thiim er SP10 klasse en spændende udfordring.
 

"Allerede de første test omgang på Nordschleife var ekstreme. I SP10 klassen bliver der kørt hårdt. Og det endda med næsten en standard affjedring. I de hurtige passager, er SP10 bilerne ret ustabile", siger Kurt Thiim.


(Foto: Björn Schüller)

Efter et par ændringer ved chassiet og ekstra tuning af Nissanen, fik de yderligere fart ud af den. Gennem de 4 timers løb ved det fjerde VLN løb, kunne de arbejde sig langsomt op gennem feltet, og kun en punktering sendte dem i pit kort før slutningen af løbet.

Slutresultatet blev "kun" en fjerde plads, og nummer 50 i den samlede stilling.
"Her efter weekenden, ved vi hvor der er mulighed for at lave ændringer. Vi går efter at være velforberedt op til 24 timers løbet på Nürburgring, og vi er meget fokuseret på det", opsummerer Kurt Thiim.


(Foto: Björn Schüller)

På Nürburgring starter Kurt Thiim også sammen med Alex Buncombe og Guy Smith. Trioen satser på stabiliteten i deres GT4 Nissan, og håber at de i løbet af de 24 timer, kan rykke længere og længere op gennem feltet. Også her gælder reglen fra endurance klassikeren: "To finish first, first you have to finish".


(Foto: Björn Schüller)

Vi vil også kunne se Kurt Thiims søn, Nicki Thiim ved 24 timers løbet, som stiller op med VW fabriksteamet, i en 400 hestes VW Golf GT24.

Christian Reinsch

MRR

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • 26/06/11 - Nürburgring - 24 Hours
  •