Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Flot præstation af Jetalliance

Le Mans 
18/06/11 

Le MansDen anden deltagelse i 24 timers løbet på Le Mans banen endte faktisk rigtig godt for Jetalliance Racing. Første gang teamet deltog i dette løb var i 2009 hvor teamet kørte sig til en tredjeplads i sin klasse.
Der var derfor mindst ligeså stor glæde da Jetalliance Racing gentog denne præstation - nu som officiel Lotus fabriksteam - Lotus Jetalliance.
 

Det var den første helt store prøve for Lotus Jetalliance teamet og så var det fantatisk at fuldføre løbet. I Le Mans løbet blev det til en slutplacering som nummer 22 generelt og nummer 7 i GTE pro klassen. Men da løbet også tæller med i ILMC serien, så henter Lotus Jetalliance en fantastisk tredjeplads i klassen i dette løb.


Lotus Jetalliance fik en tredjeplads i ILMC på Le Mans
(Foto: Lotus Jetalliance)

For den anden af de to Lotus Evora GTE racere gik det desværre ikke så godt. Bilen måtte trækkes ud tidligt søndag morgen efter et spin hvor det ene hjulophæng knækker.

Teamchef Jan Kalmar:
"En utrolig øjeblik for os alle. Mange af os har ikke sovet i tre dage - men det var det værd. Dette resultat er et resultat, du kan simpelthen ikke beskrive. Vi har vist, at vi laver et stykke professionelt arbejde. "

Teamejer Lukas Lichtner-Hoyer:
"Tillykke til hele holdet. De har lavet et fremragende stykke arbejde i løbet af de sidste par uger, hvilket virkelig gjorde denne fantastiske deltagelse muligt for os - fordi at bringe en helt ny bil, så langt på så kort tid og at være i stand til at gøre det færdigt i et af verdens hårdeste udholdenhed race er virkelig værd at blive værdsat. Eksperterne ser det også på samme måde - hvilket glæder mig i særdeleshed. Det gør ærgelsen over ikke selv at have været bag rattet helt tålelig. "

Lotus Jetalliance Racing


Læs mere om:
  • James Rossiter
  • Johnny Mowlem
  • Jetalliance Racing
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS