Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Klarmelding fra Pilgaard Motorsport

DM Rally 
17/06/11 

Når 3. afdeling af det danske mesterskab i rally skal afvikles i og omkring Sønderborg i den kommende weekend, så føler Jens Christian Pilgaard og medkører Karsten Bjerregaard sig godt forberedte på udfordringen. Teamet har i de to første afdelinger vist at de med den nye bil kan være med oppe hvor det er sjovt at være, og kun mekanik på bilen, forhindrede dem i at tage en af de bedste placeringer nogensinde.
 

Selve rallyet kommer til at bestå af totalt cirka 300 kilometer, hvoraf de 135 kilometer er specialprøve. Prøverne må gennemkøres 2 gange under træning, og dette kan vise sig at være til fordel for de to midtjyder, da de tidligere har kørt nogle af prøverne. Dengang var det dog et lidt lavere rangerende løb, men nogle af svingene og ikke mindst terrænet husker Jens Christian stadig. For publikum er der rig mulighed for at komme helt tæt på de mange rallybiler og ikke mindst de forskellige teams, da servicepladsen bliver i smukke omgivelser ved Sønderborg slot. Oveni det køres shake-down testen fredag aften lige bag servicepladsen. En prøve som også skal køres 2 gange i løbet af lørdagens race.

Resultatmæssigt for Pilgaard Motorsport er målet en top 8 placering blandt de omkring 60 startende biler. En målsætning som bestemt ikke er urealistisk, men meget kan ske i motorsport. For de som ikke har mulighed for at følge teamet live i det sønderjyske, kan man som altid følge med på rallyresult.dk. Lørdag kører første bil af sted klokken 07.30, og denne forventes i mål igen klokken cirka 16.00.

Søren Toft


Læs mere om:
  • Sønderborg
  • 18/06/11 - Sønderborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: