Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Clio Cuppen får ny stærk kører i feltet på Ring Djursland

Clio Cup - DK 
17/06/11 

Clio CupI den kommende weekend indtager Tegee-Dan Clio Cuppen Ring Djursland for at køre årets løb på Danmarks sværeste racerbane. Der er fra start lagt op til et løb, hvor kampen synes at komme til at stå mellem klassens to stærkeste navne, Michael Christensen, Varde, og Jacob Kristensen, Selling, men hvor også andre kørere vil blande sig.
 


Christensen, Siepmann og Kristensen er de for tiden tre forreste kørere i Tegee-Dan Clio Cup.
(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Christian Siepmann, Risskov, er i kraft af sine stabile, men samtidig hurtige kørsel, meget tæt på at indhente Jacob Kristensen i pointtabellen, efter at denne tabte værdifulde point ved den forrige afdeling på Padborg Park. Men sidste års bronzevinder er ikke den eneste kører, som topfavoritterne skal holde et godt øje med.

Kim Lund, Silkeborg, er klar til sin anden løbsweekend i Tegee-Dan Clio Cuppen, efter at han debuterede på Padborg Park og måtte erkende, at den lynhurtige mærkeklassebil kan være noget af en udfordring ved første møde. Nu er han blevet en debutweekend klogere, og med sit kendskab til Ring Djursland skal han nok komme fremad i rækkerne.


Lund er for anden gang til start i Tegee-Dan Clio Cuppen, der på Ring Djursland har to nye kørere.
(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

En anden stærk kører på Ring Djursland er om end ikke ny i klassen, så dog ny i den Renault Clio III-model, der aktuelt bruges. Det er nemlig Steffen Larsen, Ishøj, der gør comeback og for første gang i flere år skal prøve kræfter med klassen.

Steffen Larsen var fast deltager i Clio Cuppen i klassens første fem sæsoner fra 2004 til 2008, hvor han scorede flere podieplaceringer, og det har han fortsat med at gøre. Senest i bl.a. Yokohama Cuppen, hvor han sidste år sluttede med at tage en bronzemedalje.

Steffen Larsen er dog ikke det eneste nye navn i Tegee-Dan Clio Cup ved weekendens løb på Ring Djursland. Et helt nyt bekendtskab i klassen bliver Heino Frederiksen, Hesselager, der skal køre sit første sprintløb overhovedet. Fynboen er dog ikke ubekendt med hverken bane eller bil. Han har erfaring fra langdistanceløb, hvor han tidligere har kørt på netop Ring Djursland og i en Renault Clio III-model.

Stillingen i Tegee-Dan Clio Cup:

Pl. Kører Hjemsted Point
1 Michael Christensen Varde 110
2 Jacob Kristensen Selling 94
3 Christian Siepmann Risskov 92
4 Jan Engelbrecht Virum 73
5 Jan Seerup Greve 70
6 Martin Frederiksen Odense 37
7 Kim Lund Silkeborg 31
8 Ronnie Nielsen Smørum 30
9 Martin Vedel Mortensen Odense 24
- Peter Rasmussen Søllinge 24

Tegee-Dan Clio Cup Danmark

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Jacob Kristensen
  • Kim Lund Johansen
  • Michael Christensen
  • Steffen Larsen
  • Ring Djursland
  • 19/06/11 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •