Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Med bulder i bakkerne

Special Saloon 
17/06/11 

Har man sagt Special Saloon Car, har man også sagt Ring Djursland. Den traditionsrige banesportsklasse har i mange år haft et nært forhold, der blandt andet er blevet markeret med Special Saloon Car Festival.
Stort set samtlige danske kørere er dybt fascinerede af den kuperede racerbane, der snor sig på Jyllands næse, og med weekendens våde vejrudsigt in mente kan de tre løb ende med at blive utroligt spændende.
 

På den foreløbige deltagerliste finder man det trofaste slæng af SSC-kørere. Hans Henrik Pedersen stiller atter op i klassen med sin brutale Corvette C5R i S-GT-klassen, hvor han vil give skarp konkurrence til Jørgen Hansens Porsche 997 GT3.

Også Dennis Holbæk bliver at finde på den djurslandske asfalt med sin Aquila CR1. Om han kan hamle op med Claus Christensens bil fra samme danske fabrik, bliver spændende at se. Ved sidste løb på Padborg Park udgik den tidligere bokser før løbene - så måske er der en overraskelse i vente til den aarhusianske malermester?


Special Saloon Car-feltet er parat til Ring Djursland.
(Foto: Gripping Media)

Selvom weekendens arrangement hedder Classic Car Meeting, kører SSC-feltet stadigvæk tre løb som det har været tradition ved SSC Festival i flere år. Denne gang bliver alle tre løb af 18 minutters varighed, så der er rig mulighed for at høste værdifulde point til mesterskabet.

Special Saloon Car

Gripping Media ApS

Læs mere om:
 • Claus Christensen
 • Dennis Holbæk Pedersen
 • Hans-Henrik Pedersen
 • Jørgen 'Gamle' Hansen
 • Ring Djursland
 • 19/06/11 - Ring Djursland - Special Saloon - DM
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her