Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ny kører hos Sally Racing

Clio Cup - DK 
17/06/11 

Clio CupI forbindelse med den historiske weekend på Ring Djursland her den 18. og 19. juni, får en ny kører sin debut i Sally Racing's Renault Sport Clio III racer.
Teamet har til weekendens kørsler i Clio Cup mesterskabet lavet en aftale med Heino Frederiksen som kører.
Men selv om det er første gang Heino Frederiksen skal køre for Sally Racing, betyder det ikke at han er helt ny indenfor dansk motorsport.
 


Når Heino Frederiksen kører ud til Clio Cup løbene på Ring Djursland, bliver det i en af Sally Racing's Clio III'ere i de velkendte blå og orange farver.
(Foto: Henrik Simonsen / Dansk Rally Foto)

Heino Frederiksen har de sidste sæsoner deltaget i Danish Endurance Championship - det danske langdistancemesterskab, hvor han i 2009 kørte i en tilsvarende Clio III racer hos RP Motorsport, der var han med til at køre en samlet tredje plads hjem i Clio Divisionen.

Sidste år kørte Heino Frederiksen først hos Olin brødrene, og derefter for Team Caramba, hos sidstnævnte blev det til en enkelt tredje plads.

I år deltager Heino Frederiksen igen i Danish Endurance Championship, denne gang med en Porsche GT3 racer.

Den kommende weekend bliver en helt ny udfordring for Heino Frederiksen, for selv om han tidligere har kørt i en Clio III racer, så bliver det første gang at han skal deltage i sprintløb, oven i købet et sprintløb der tæller til et officielt Danmarks Mesterskab.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Heino Bo Frederiksen
  • Sally Racing
  • Ring Djursland
  • 19/06/11 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •