Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom K. gør comeback i DTM

DTM 
16/06/11 

DTMTom Kristensen gør comeback i den tyske DTM serie i denne weekend. Han skal erstatte Mike Rockenfeller der slog sig temmelig meget i forbindelse med ulykken på Le Mans.
Her blev Mike Rockenfellers bil nærmest totalt knust, mens Mike Rockenfeller heldigvis selv kunne stige ud af bilen. Audi har dog vurderet at det er bedst at give Mike Rockenfeller en mindre pause.
 

Der er ekstra god grund til at tage til Lausitzring i weekenden eller følge med på den tyske tv-station ARD i denne weekend. Tom Kristensen er tilbage i den tyske DTM serie hvor han skal erstatte Mike Rockenfeller i denne weekend.


Tom Kristensen gør comeback i Mike Rockenfellers bil
(Foto: Natascha Theisen)

Dr. Wolfgang Ulrich meddeler at på trods af at Mike Rockenfeller lægger godt til i mesterskabskampen på en nuværende tredjeplads, så prioriterer Audi altså at Mike Rockenfeller skal komme sig ordentligt inden han får lov til at køre race igen. Beslutningen er taget i samråd med lægestaben hos Audi.

Det betyder at man har indkaldt Tom Kristensen som afløser for Mike Rockenfeller. Det er vel også en ganske fornuftig løsning, idet Tom Kristensen jo kørte i DTM serien fra 2004 til 2009 og vandt 4 løb i den periode. Kendskabet til bilen også vejer ganske meget i Audis beslutning. Det bliver dog efter al sandsynlighed kun i denne ene weekend at Tom Kristensen skal erstatte Mike Rockenfeller.

Dons

Læs mere om:
  • Mike Rockenfeller
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport Team Abt Sportsline
  • Lausitzring
  • 19/06/11 - Lausitzring - DTM
  •