Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Olivier Panis stopper som Le Mans kører

Le Mans 
17/06/11 

Le MansOlivier Panis har besluttet at stoppe som Le Mans kører efter dette års netop overståede 24 timers løb på La Sarthe.
Det blev til 4 løb for Olivier Panis på Le Mans - alle for Oreca teamet. I søndags kørte han sammen med sine medkørere Nicolas Lapierre og Loic Duval Oreca bilen frem til en femteplads i løbet.
 

4 løb på Le Mans blev det til for Olivier Panis der har besluttet at stoppe med at køre Le Mans. Det sker blandt andet i erkendelse at det for ham bliver sværere og sværere at finde en bil med de helt store vinderchancer.

"Jeg har været glad for at køre for Oreca i de fire år jeg har deltaget i løbet, og specielt at køre i så god en bil som i de sidste 2 år har været en stor oplevelse. Men nu er det slut. Men kun med Le Mans. Jeg vil stadig køre nogle GT løb og også køre i Trophee Andros, men det er slut med Le Mans."


Dette års Le Mans blev Olivier Panis's sidste
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Dons

Læs mere om:
  • Olivier Panis
  • Team Oreca Matmut - AIM
  •