Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Frank Nielsen: ”Jeg har været klar siden sidste DM-løb”

DM Rally 
17/06/11 

Rallykøreren fra Odder skal revanchere sit nederlag fra forrige løb
”Jeg har været klar siden sidste DM-løb.” Sådan lyder ordene fra Frank Nielsen, når man spørger til hans forberedelser til den kommende weekends Rally Sønderborg, der er tredje runde af Danmarksmesterskabet i rally.
 

”Vi fik rent faktisk gjort bilen klar under forrige løb, da vi var udgået. Efter tre timer havde vi fundet den sensor, der var defekt og som betød, at vi måtte udgå. Ugen efter var jeg for-kører til et mini rally i Billund, hvor bilen kørte helt perfekt og uden problemer. Nu venter vi bare på, at det bliver lørdag morgen, så vi kan komme i gang.”


Frank Nielsen og Børge Jensen stiller til start.
(Foto: www.fn-rally.dk)

Som navnet antyder, kommer det kommende løb til at have base omkring Sønderborg, hvor der både skal køres på Als og på Jyllandssiden.

”Klubben plejer at være god til at finde nogle gode prøver, der snor sig op og ned ude på Als. Jeg har hørt rygter om, at det er de samme, vi skal køre, men jeg er ikke sikker,” siger Frank Nielsen. ”Jeg har kørt nogle mini rallyer på Als, hvor prøverne vist har været brugt. Prøverne har været gode og passet godt ind som træning mellem DM-løbene.”

Da kampen om årets Danmarksmesterskab i rally begyndte i slutningen af marts, fik Frank Nielsen og hans faste makker Børge Jensen en fantastisk start på sæsonen, da de vandt deres klasse og scorede maksimumpoint til 2WD-mesterskabet.

”Vi satser på at vinde vores klasse og så blive blandt de tre bedste i 2WD-klassen,” siger Frank Nielsen om sin målsætning for Rally Sønderborg.

”Der er nogle unge talenter, som tordner voldsomt frem i nogle meget hurtige biler, men jeg tror godt, at jeg kan matche dem, men det vil tiden vise. Specielt Simon Vallentin og Jesper Bisted bliver farlige. De vil begge to gerne give gas, og det vil Kim Wentzel i min egen klasse også. Han vil også gerne køre stærkt.”

Efter sin meget korte deltagelse i det forrige DM-løb er Frank Nielsen fuldt ud klar over, at han ikke selv er herre over resultatet. ”Hvis bilen skulle finde på at gå i stykker igen eller vi møder en hurtigere konkurrent, kan vi blive forhindret i at få sejren,” siger han. ”Der er mange ting, som kan spille ind, men vi satser på at kunne gøre et rimeligt godt resultat, og vi har brug for pointene i DM-regnskabet.”

www.fn-rally.dk


Læs mere om:
  • Sønderborg
  • 18/06/11 - Sønderborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: