Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Klaus Hammer og Finn Thomsen må sidde over

DM Rally 
15/06/11 

- til næste DM-afdeling i rally
I den kommende weekend var det planen, at Pole Position Denmark atter skulle i kamp om det danske mesterskab i rally, Mekonomen Rally Championship.
Men Klaus Hammer og Finn Thomsen fra henholdsvis Espergærde og Oksbøl kommer ikke til start i det forestående Rally Sønderborg.
 

”Efter det sidste DM-løb har vi foretaget vores normale rutinemæssige gennemgang af bilen, og her kunne vi desværre konstatere, at indmaden i gearkassen på bilen er mere eller mindre ødelagt,” fortæller Klaus Hammer.

”Egentlig er det bare en enkelt tand på et gearhjul, der er knækket af, men den har ødelagt både kron- og spidshjulet. Så snart vi åbnede vi gearkassen, var vi klar over, at der var noget galt, for der flød bittesmå metalspåner ud med gearolien.”


Pole Position Denmarks frække Fiat Grande Punto kan desværre ikke opleves ved weekendens Rally Sønderborg.
(Foto: Pole Position Denmarks)

Der blev hurtigt bestilt ny indmad til gearkassen, men de er desværre i restordre hos den franske producent. Alle mulige lagre er blevet checket for de vitale reservedele, men da de også er tømt, har makkerparret været nødsaget til at opgive at komme til start.

”Det ærgrer mig rigtig meget, for lige præcis det rally ville jeg gerne have kørt,” siger Finn Thomsen. ”I min ungdom boede jeg i det område, hvor en af hastighedsprøverne skal køres, og her kunne jeg godt have tænkt mig at køre for fuld fart i en rallybil.”

Pole Position Denmark


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Klaus Hammer
  • Hammer Motorsport
  • Sønderborg
  • 18/06/11 - Sønderborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: