Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Volvo klar med ny motor - får de lov?

WTCC 
15/06/11 

Volvo og Polestar teamet i World Touring Car Championship har hidtil anvendt en 2 liters motor, men har sideløbende også arbejdet med den nye standard - 1,6 liters turbomotor.
Nu mener man at motoren er klar og derfor gerne vil anvende den i forbindelse med den kommende WTCC afdeling i Tjekkiet på Brno banen.
 

Volvo og Polestar teamet har siden sæsonstarten anvendt den gammelkendte 2,0 liters benzinmotor, men i forbindelse med FIA beslutningen om at der skal anvendes 1,6 liters motorer i flere og flere klasser, så har Volvo og Polestar også arbejdet med en motor med den specifikation.

Nu er motoren så klar efter længere tids test. Nu venter man kun på at få godkendelse til at må bruge motoren. Ansøgning om autorisation til at bruge den nye motor er indsendt til FIAs Touring Car komite, som skal give den endelige tilladelse.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Dahlgren
  • Polestar Racing Group
  •