Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Marco Sørensen toer på Zolder i Belgien

Formel 3 DE 
13/06/11 

Efter en skuffende Le Mans weekend for de danske kørere, så er det til gengæld gået godt for et ungt dansk motorsports talent andetsteds. Den nordjyske Formel 3 kører Marco Sørensen kørte i søndagens løb i det tyske Formel 3 mesterskab sin bil ind på en anden plads.
Løbet fandt sted på den tidligere Formel 1 bane Zolder i Belgien, og blev vundet at Tom Blomquist fra England. Den mesterskabs førende Riche Stanaway sluttede som nummer fem i løbet.
 


(Foto: Marco Racing)

Marco ligger nu på en samlet anden plads i mesterskabet, og med fire afdelinger tilbage, så er mesterskabet stadig helt åben.

Marco udtaler fra Belgien, at det har været en svær weekend. Jeg havde helt klart ikke forventet at skulle på podiet hele to gange denne weekend. Da vi kom her i torsdag var det vores allerførste gang på banen, og vi havde aldrig hverken testet eller kørt her før. Dette i modsætning til mine nærmeste konkurrenter, som har testet på livet løs her. Derfor vidste vi, at det ville blive svært. Vi startede helt forfra med setup, og med kun to gange 35-minutters træning, så skulle der arbejdes koncentreret i pitten. Jeg skylder mit Team Brandl Racing en stor tak for deres konstante fokus på at få arbejdet gjort.


(Foto: Marco Racing)

Det tyske mesterskab køres over ni løbs weekender rundt om i Europa, og er tidligere vundet af så prominente herrer som Michael Schumacher og vores egen Tom Kristensen.

Marco Racing
Ruben Sørensen


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Brandl-racing
  • Marco Racing
  • Zolder
  • 12/06/11 - Zolder - Formel 3 DE
  •