Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM-førende får codriver tilbage

DM Rally 
12/06/11 

Brian Madsen og Anja Posorski klar til Rally Sønderjylland
Rallykøreren Brian Madsen fra Slagelse, som nyder en god føring i danmarksmesterskabet i rally i sin Peugeot 207 Super 2000, får sin faste codriver Anja Posorski fra Tjele med igen, når det går løs i Rally Sønderjylland lørdag den 18. juni.
Anja Posorski er meldt klar efter endt sygdomsperiode, og holdet genopfriskede for nylig samarbejdet i Ringkøbing Rallysprint, som de vandt generelt.
 


Brian Madsen har været stærkt kørende i år og fører danmarksmesterskabet i rally.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Anja bliver min tredje codriver i tre DM-løb, men jeg må sige, at jeg også har haft glæde af de to, jeg havde med i første og anden afdeling, fortæller Brian Madsen. Han påpeger, at både Jens Christian Anker fra Måløv og Henrik Vestergaard fra Mørke, som begge tæller blandt landets førende codrivere, har været fuldgode erstatninger.

"Men nu skal det være godt at få Anja tilbage," siger Brian Madsen.

Anja Posorski glæder sig meget til sit comeback:
"Jeg er selvfølgelig lidt spændt, men jeg er sikker på, at vi samler vi op, hvor vi slap sidste år. Heldigvis har kørt med Brian i 207'eren før, så det hele er velkendt. Brian er en meget stabil kører, og han har kunnet køre med to andre codrivere i år helt uden problemer, så jeg ser optimistisk på løbet," siger Anja Posorski.


Anja Posorski er tilbage i codriversædet hos Brian Madsen i weekendens rally.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Vi vil atter satse på at vinde, selv om konkurrencen er ekstremt hård. Man kommer ikke sovende til det mod kørere som Ib Kragh og Christian Jensen, så vi skal være friske fra første meter," siger Brian Madsen.

Brian Madsen og Anja Posorski stiller til start i Rally Sønderjylland i deres Peugeot 207 Super 2000 med et forspring på otte point til Christian Jensen og Søren Tøndborg fra Ans og Kjellerup i en bil magen til.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Sønderborg
  • 18/06/11 - Sønderborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: