Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Le Mans - 17. time

Le Mans 
12/06/11 

Le MansIndenfor den sidste time har Audi Sport Team Joest kørt deres Audi R18 TDI LMP1 #2 op på 1. pladsen, hvor den nu er 0,6 sekund og en omgang foran de to Peugeot racere #9 og #7 der er placeret på 2. og 3. pladserne.
Der er nu kun 8 LMP1 biler tilbage i feltet, idet Rebellion Racing #13 nu officielt er trukket ud af løbet.
Bag de 8 LMP1 racere kommer fire LMP2 racere anført af #41 Zytek Nissan racereb fra Greaves Motorsports.
 

I GTE pro klassen har der (desværre) også været et lederskift, nu er det AF Corse SRL teamets Ferrari 458 Italia #51 der fører foran #74 Chevrolet Corvette C6 ZL1 #74 fra Corvette Racing, de to biler er på omgangshøjde, så slaget er ikke tabt for Jan Magnussen og co. endnu. De to biler ligger på henholdsvis 13. og 15. pladserne i den samlede stilling.
Jan Kalmar og Jet Alliance Racing's tilbageværende Lotus Evore #65 ligger placeret på en generel 29. plads, samt på 10. pladsen i klassen.

I GTE am klassen er der også en ny bil på 1. pladsen, det er Chevrolet Corvette #50 fra Labre Competition der har overhalet Porsche raceren #81 fra Flying Lizard teamet, de to biler er placeret som nummer 25 og 26 ud af de biler der er tilbage i løbet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS