Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kan det overhovedet gøres bedre?

DM Rally 
12/06/11 

Ambitiøse Kim Madsen søger de sidste reserver
Kan man tillade sig at være utilfreds med en sjetteplads i anden afdeling af DM i rally, når de fem biler foran klart nok er mere konkurrencedygtige?
Sorøs dygtige rallyhold Kim Madsen og Kasper Sørensen er ikke i tvivl. De vil endnu længere op i toppen af dansk rally, når det på lørdag går løs i Rally Sønderjylland.
 


Kim Madsen og Kasper Sørensen fløj sig til en sjetteplads i anden afdeling af DM i rally. I tredje afdeling vil de endnu højere op.
(Foto: Intercom, Michael Eisenberg)

De dobbelte vindere af Danmarks historiske rallycup kører i år deres første fulde sæson i en Mitsubishi Lancer EVO 7, som er en god rallybil. Men de er oppe mod blandt andet fire Peugeot Super 2000-biler, som er de mest moderne rallyvåben, der findes.

"Vi arbejder i disse dage på at finde flere kræfter i motoren, for jeg synes den manglede lidt trækkraft i sidste løb," fortæller Kim Madsen.

"Selvfølgelig er en placering som nummer seks udmærket, men vi vil forsøge at gøre det endnu bedre i Sønderjylland, og vi arbejder sådan set med hver eneste detalje, der kan give mere fart, både med bil, dæk og os selv," fortsætter Kim Madsen.


Kim Madsen og Kasper Sørensen giver hinanden håndslag på et godt resultat i weekendens Rally Sønderjylland.
(Foto: Intercom, Michael Eisenberg)

Han håber, at hastighedsprøverne skal køres på veje, der passer Mitsubishien lidt bedre end i sidste løb.

"Super 2000-bilerne kørte meget stærke sidst, men vi vil forsøge at få endnu mere tempo på i Sønderjylland," slutter den talentfulde Sorøkører.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Sønderborg
  • 18/06/11 - Sønderborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: