11/06/11

DEC - Danish Endurance Championship- blandt ”de store drenge” som BMW, Corvette og Porsche
Under tidtagning og træning fik de tre HM Motorsport kørere Flemming D. Olsen, Jens Erik Hansen og Jens-Henrik Hansen sat gode tider og fik en startplacering som nummer 6, i deres Citroën C2

(Foto: HM Motorsport)

Jens-Henrik startede løbet og kørte sig godt op i feltet, efter knapt to timer var det tid til tankning og chaufførskift.

Flemming overtog rattet (for at ta’ sit stint) det gik rigtigt godt,(Flemming’s favoritbane). Under tiden kom Safetycar på banen og C2’eren samlede dækrester op, som medførte et ekstra Pit-stop for dækskifte.

Efter 2. obligatorisk tankning overtog Jens-Erik og kørte C2’eren over målstregen.

C2’eren havde under hele løbet kørt perfekt og kom ind på en samlet 5. plads, som Teamet er meget tilfreds med.

HM Motorsport vandt for 7. gang i træk klassen, men desværre den eneste i klassen.

Teamet’s udtalelse: Det er sjovere at deltage når der kan ”kæmpes” med andre team’s i samme gruppe.
At stå alene på ”skamlen” er ikke den bedste sejr.