Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Mikkel Mac tester på Snetterton

FIA Formel 2 
09/06/11 

- forud for 4. og 5. afdeling på Spa-Francorchamps
I den officielle test på Snetterton 300 arbejdede Mikkel på bilens setup for at optimere den, forud for næste afdeling på Spa-Francorchamps.
Efter ankomsten til Snettertonbanen tirsdag morgen, gennemgik Mikkel dagens program med hans nye engineer, hvor de blev enige om at finde det optimale setup til Spa-Francorchamps, dette betød at omgangstiderne på Snetterton blev nedprioteret, med henblik på at gøre bilen hurtigere til næste afdeling.
 

I første session var Mikkel for første gang ude og prøve Formel 2 raceren med minimum downforce, hvilket gør bilen mere levende, men Mikkel tilpassede sig hurtigt bilen, og sluttede på en 11. plads.

2. session fortsatte med nogle små justeringer i setupet som medvirkede til at Mikkels føling med bilen blev endnu bedre, han sluttede med den 6. bedste tid.


(Foto: Jens Jaszczak)

3. session blev brugt til løbende at ændre småting på bilens setup, hvilket gav værdifulde informationer om hvad der virkede for Mikkel, og hvilke ting der ikke kunne bruges, han endte med den 9. hurtigste tid.

I 4. og sidste session var overboost plus et sæt nye dæk tilgængelige, og med det endelige setup for Spa endte Mikkel på en 11. plads.

Efter en vellykket test på Snetterton 300 i England, følte Mikkel sig godt tilfreds og udtalte ”Jeg er meget tilfreds med dagens forløb, jeg har fået meget ud af at teste de mange setup ændringer, og ser frem til Spa hvor jeg allerede kender banen.”

Mikkel ser nu frem til næste løb d. 25.-26. juni på Spa-francorchamps i Belgien.

Jens Jaszczak


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Snetterton
  • Spa-Francorchamps
  • 26/06/11 - Spa-Francorchamps - FIA Formel 2
  •