Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Jan Engelbrecht: ”Det var et bremsesvigt”

Danish Endurance
Championship 

11/06/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipHvis AD Racings Clio med startnummer 211 skal blive klar til tredje runde af Danish Endurance Championship, skal der bruges en ny dør. Og den dør skal nok skrues på et helt nyt chassis.
 

Teamets hvide Renault Clio III var hårdt medtaget efter løbet på Ring Djursland, hvor det seneste medlem af AD-familien – Jan Engelbrecht – tog sig en kolbøtte i venstresvinget efter Trapperne. Men det høje sikkerhedsniveau i bilen gjorde, at han slap helt uskadt fra uheldet.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Det var et bremsesvigt. Først kørte jeg rundt nede i Skoven, hvor bilen ikke kunne bremse ordentligt, men jeg fik den vredet rundt. Så prøvede jeg ned ad langsiden, og så virkede bremserne igen. Jeg tænkte, at der så havde været et stykke gummi eller et eller andet, som havde siddet fast,” fortæller Jan Engelbrecht om optakten til uheldet.

”Så kørte jeg ned ad Trapperne i femte gear, men da jeg skulle bremse for enden, gik den bare i bund. Jeg prøvede på at pumpe og alt muligt, og der skete ikke noget. Jeg prøvede at gå på indersiden af den Corvette, som lå foran mig, men jeg ramte den, og så trillede jeg rundt.”

Jan Engelbrecht slap uskadt fra uheldet, men det betød desværre, at Niels Nyboe og Ole Klitgaard ikke fik noget ud af det oplæg, som de havde givet Jan Engelbrecht.

”Før vores uheld var vi etter i Clio-divisionen og lå toer i den samlede stilling, og det var fantastisk kørt,” siger Niels Nyboe. ”Ole Klitgaard og jeg kørte på nogle stabile tider, og så er det bare uheldigt, at vi kører af. Det er godt, at der ikke skete noget med Jan Engelbrecht, men ærgerligt.”

”Jeg er rigtig glad for, at der ikke skete noget med Jan, men derudover er jeg træt af, at vi udgår, når vi faktisk ligger til at kunne vinde, hvis vi bare kunne køre stille og roligt hjem. Men sådan er det,” lyder kommentaren fra Ole Klitgaard. ”Vi er kede af det, men det gik rigtig godt. Niels og jeg er rigtigt glade over, at Jan er kommet uskadt ud af det, og det er det bedste.”

AD Racing


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 04/06/11 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •