Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport scorer andenplads

DM Rally 
08/06/11 

– og indsætter endnu en bil i DM i rally
Søndag deltog Suzuki Motorsport i anden afdeling af Yokohama-mesterskabet Øst i Høje Tåstrup.
Det var teamchef Anders Lysen (Sorø), der sammen med John Madsen (Dianalund) stillede til start i en af teamets potente Suzuki Swift Maxi-modeller. Med stor succes.
 

”Vi fik en femteplads generelt og en andenplads i klassen, og det er noget, som kan få smilet helt op til ørerne,” siger Anders Lysen. ”Vi havde en god dyst i klassen med Carsten Wulff, som tog sejren, og ham skal der lyde et stort tillykke til, men vi jeg vil også sige tak til Ebbe Nilsson, der i sin Ford Puma blev treer efter os.”

”Vi havde en god dyst. Specielt Carsten Wulff kørte stærkt, så vi er godt tilfreds med vores andenplads, for Suzukien kørte bare som et klokkeværk, og hele vores set-up og serviceteam fungerede også perfekt.”

Anders Lysen startede i klassen for biler op til 1600 cm3, og selv om de var her, at den primære konkurrence lå, så var der dog konkurrenter fra andre klasser, der blev kørt om kap imod. Selv om de på papiret så stærkere ud.


Anders Lysen blev nummer to i søndagens afdeling af Yokohama-mesterskabet i Høje Tåstrup.
(Foto: Rallyfotografen / Suzuki Motorsport)

”Når jeg analyserer på tiderne og prøver at sammenligne mig med to-liters bilerne, så mangler vi bare et par sekunder,” slår Anders Lysen fast. ”Vi kan godt være med, og det viser, at vi ikke giver noget ved dørene, og det er jeg godt tilfreds med.”

Om mindre end to uger er Suzuki Motorsport i gang igen. Det sker ved tredje afdeling af DM i rally, hvor teamet stiller med sine to hidtidige hold Kenneth Madsen/Carina V. Møller (Dianalund/ Helsingør) og René Harms/Henrik Dernoff (Nørre Alslev/Ringsted). Men herudover kan man mønstre et tredje mandskab. Det er Niels Erik Jørgensen/Søren Andersen (Assens/Årslev), der starter i en Suzuki Swift Sport.

”Jeg fik en henvendelse fra Anders Lysen om at køre i bilen, og efter at have tænkt over det, starter vi i Suzukien i næste DM-løb, der er Rally Sønderjylland,” fortæller Niels Erik Jørgensen.

”Suzukien er jo en bil, der på alle måder virker stik modsat vores normale rallybil, som er stor, tung, lang og med baghjulstræk. Her er Suzukien lille, let, kort og med forhjulstræk. Så der er nok en opgave i at omstille kørestilen, men jeg glæder mig rigtigt meget til forsøget, ligesom jeg glæder mig til at være en lille del af et af de flotteste rallyteams i Danmark.”


Suzuki Motorsport stiller med to gruppe N-biler, når næste runde af DM i rally køres. René Harms/Henrik Dernoff (Nørre Alslev/Ringsted) får følgeskab af Niels Erik Jørgensen/Søren Andersen (Assens/Årslev).
(Foto: Rallyfotografen / Suzuki Motorsport)

”Vi er rigtig glade for, at Niels Erik Jørgensen starter for teamet denne her gang, for det var ham, som i sin tid lærte mig at køre rally,” fortæller Anders Lysen. ”Han kørte Celica og Starlet, da jeg havde min Starlet. Vi har altid kendt hinanden, og vi har altid stødt hovederne sammen, og det er med stor glæde, at vi siger velkommen til ham i teamet. Vi ser en god chauffør i en af vores gruppe N-biler.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Suzuki Motorsport
  • Sønderborg
  • 18/06/11 - Sønderborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: