Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Tabte det i første heat, men fik en 2. plads

Rally Sprint 
07/06/11 

Solen stod højt på himlen og med termometer over de 20 grader i skygge blev der fars dag afviklet 2. afdeling af yokohama mesterskabet øst i Høje Taastrup. Med 81 tilmeldte biler fordelt i 6 klasser var der lagt op til motorløb i sekundt dueller.
 

Efter 1. heat var Escobar racings hvide Porsche 911 GT3 RS på en 3. plads i klassen 7 sekunder efter og 7’er generelt. Teamet skiftede så til nogle dæk med en hårere gummiblanding, det fik bilen til at få bedre fat i asfalten og tiden på 2. heatet blev 9,5 sekund bedre og 4 bedst tid generelt.

Så var der frokost pause og banen blev vedt om. Esben Hedelund i Peugeot 207 super 2000 var bare kørt igen og Lars Kragh og Lars Poulsen fik noteret 4. bedst tid igen. Med kun 2 sekunder op til 2’eren i klassen Steen Johansen, Mitsubishi Evo 9, skulle der i 4. heat køres lidt hurtigere.

Lars Poulsen: Efter de for bløde dæk vi havde på i første heat og publikums applaus for bedste sidelæns kørsel, hjalp det på tiderne og vejgrebet med de hårde dæk og da vi kun manglede få sekunder op i sidste heat blev alt sat ind og vores tide blev 6:18,481 den 3. bedste af alle.


(Foto: Escobar racing)

Da alle var kommet over målstregen blev det til en en 2. plads i klassen 15 sekunder efter Steen Andersen, Mitsubishi Lancer Evo 7, Esben Hedelund vinder generelt i flot stil med Steen Andersen og Carsten Wulff efter sig og derefter Lars og Lars på en generel 4. plads. Tillykke til alle vinderne.

Lars Kragh: Bilen har kørt perfekt og vi har kun kontrolleret dæktryk i dag, men nu får vi vasket Porschen og kigget den lidt efter så den er klar til 3. afdelling af DRC i Åbenrå om 14 dage.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Høje Taastrup
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: