Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

En weekend til lærebogen

Formel Ford - DK 
06/06/11 

De unge Formel Ford-talenter hos Fluid Motorsport Scandinavia fik oplevet lidt af hvert i weekendens løb på Ring Djursland.
Det lykkedes teamchef Elvin Nielsen at få begge biler klar til weekendens strabadser på trods af den akutte mangel på stumper.
 

Både Jacob Nørtoft og Michelle Gatting kvitterede ved at ligge godt med i tidtagningen til det første af weekendens tre heats. Nørtoft på en andenplads, kun 0,038 sekund fra polesitter Egebart. Michelle var under 4/10 sekund fra pole position, men tiden rakte dog kun til fjerde startposition.


Koncentration bag visiret.
(Foto: Gripping Media)

Fra sin startplacering i første række forsøgte Jacob at lægge pres på Jesper Egebart, men den rutinerede Formel Ford-kører lod ikke vestsjællænderen hægte sig på sin racer, og Jacob måtte derfor nøjes med at holde sin placering til målstregen.

Feltets enlige pige forsøgte ellers at bide skeer med drengene, men måtte efter en mindre kørefejl se konkurrenterne færdiggøre de sidste to omgange.

Andet heat blev en gentagelse af resultatet i første heat, dog med små undtagelser. Igennem flere omgange kæmpede Jacob med Elliot Winther om andenpladsen, indtil denne havde en grim afkørsel. Løbet blev kort efter flaget af, så Elliot kunne blive tilset af en læge. "Heldigvis slog Elliot sig bare, og der er efter sigende intet brækket", fortæller Jacob.


Det blev ikke drømmeweekenden for Michelle Gatting.
(Foto: Gripping Media)

Weekendens sidste heat gav endnu en andenplads til Jacob Nørtoft, mens Michelle fra sidelinien endnu en gang kunne se konkurrenterne køre løbet. "I andet heat var det et speederkabel, der knækkede", fortæller hun. "Denne gang fik jeg kørt startbatteriet tørt da vi gjorde klar til start - og så var det dét".

Der var ingen tvivl om at skuffelsen var stor hos Michelle, der for alvor er ved at finde sig til rette i den blå Van Diemen.


Jacob Nørtoft var hurtig på den djurslandske asfalt.
(Foto: Gripping Media)

Til gengæld var der stor optimisme at spore hos Jacob, der hele weekenden har haft god fart i bilen. "Det ville have været fedt at snuppe en sejr fra Egebart", indrømmer han. "Men nu har vi en lang sommerferie, hvor jeg må prøve at blive hurtigere - og så får han smæk til efteråret!"

Fluid Motorsport Scandinavia

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  • Jens Elliot Winther
  • Michelle Gatting
  • Fluid Motorsport
  • Ring Djursland
  • 05/06/11 - Ring Djursland - Formel Ford - DK - DM
  •