Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Nye udfordringer for Sally Racing

Danish Endurance
Championship 

03/06/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipSidste weekend var Sally Racing på Danmarks sydligste og fladeste asfalt bane, Padborg Park, hvor de deltog i Special Saloon Car løbene med Niels Høiby bag rattet på deres Volvo S60 Challenge racer.
Denne weekend er det på den nordligste og mest kuperede af banerne i Danmark, Ring Djursland, hvor de stiller op i lørdagens Danish Endurance Championship løb med en Renault Sport Clio III kørt af Peter Obel, Kennie Frydkjær Jensen samt Martin Gøtsche.
 

På Padborg Park viste vejret sig fra den grumme side, og stortset hele weekenden regnede det, uden at det dog gav hverken Niels Høiby eller Sally Racing større problemer end duggede ruder!
I henholdsvis den fri træning og kvalifikationen placerede Niels Høiby Volvo'en på 4. og 5. pladserne i klasse SS3 hvor den passer ind i reglementet.


Niels Høiby i regnvejret på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

I det første løb kørte Niels Høiby sig frem til en 3. plads, og ud fra hans tid, skulle han derefter starte på 4. pladsen i klassen til det andet løb.

En ufrivillig tur gennem pitten kostede dog Niels Høiby en del tid, så resultatet i det andet løb 'kun' blev til en 5. plads i klasse SS3.

Niels Høiby har valgt kun at køre udvalgte løb denne sæson, hvilket betyder at vi næppe får ham at se i Volvo S60 Challenge raceren igen før til Grand Prix Danmark på den anden side af sommerpausen.

Det betyder dog ikke at Sally Racing også holder pause, tværtimod, for allerede i morgen står den på et fire timer langt løb i Danish Endurance Championship på Ring Djursland.
Her stiller teamet til start med den ene af deres Renault Sport Clio III biler, som skal køres af Peter Obel, Kennie Frydkjær Jensen samt Martin Gøtsche, samme kørerbesætning som klarede sig flot ved sæson debuten på Padborg Park, her var de kun en enkelt placering fra podiet - noget som de håber på vil blive forbedre på Ring Djursland.


Peter Obel, Kennie Frydkjær Jensen og Martin Gøtsche stiller denne weekend op i anden afdeling af dette års Danish Endurance Championship.
(Foto: Motorsporten.dk)

Tidsplan - lørdag den 4. juni:


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Niels Høiby
  • Peter Obel
  • Sally Racing
  • Ring Djursland
  • 29/05/11 - Padborg Park - Special Saloon - DM
  • 04/06/11 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  • Pæne felter til 'Juniløbet' på Ring Djursland
  • Sæsonstart på Ring Djursland
  •