Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nick Wirth ude hos Marussia Virgin Racing

Formel 1 
03/06/11 

Marussia Virgin Racing har meddelt at man har opsagt samarbejdet med teamets tekniske direktør, Nick Wirth. Det betyder på godt dansk at både Nick Wirth og hans selskab, Wirth Research, er blevet fyret fra teamet.
Det er selvfølgelig de manglende resultater der gør det. Man havde som målsætning før sæsonen at man skulle være med i Q2, men det er end ikke lykkedes at nå længere end til tiende startrække.
 

Et af Marussia Virgin Racings målsætninger før denne sæson, var at komme med i Q2 i kvalifikationerne. Det er endnu ikke lykkedes, faktiske er man ikke nået længere end til tiende startrække når kvalifikationerne er afgjort. Derfor har teamet valgt at opsige samarbejdet med Nick Wirth og Wirth Research.

For teamet betyder det først og fremmest at de ændringer og opdateringer som var planlagt til senere i sæson vil bliver fremrykket, samt at man samtidigt intensiverer arbejdet med næste års model - MVR-O3. Det forlyder endvidere at den tidligere Renault direktør, Pay Symonds, skal overvåge den tekniske udvikling af MVR-03 modellen i en egenskab af teknisk rådgiver.

Desuden vil teamet sandsynligvis søge hjælp hos McLaren/Mercedes ligesom også Force India teamet har gjort det. For Force India betød det en væsentlig fremgang i teamets præstationer på banen. Det kan gå hen og blive en dyr fornøjelse for Cosworth som i øjeblikket leverer motorer til Marussia Virgin Racing. For som det ser ud pt. så rygtes det at Williams teamet taler med Renault om levering af motorer.

Dons

Læs mere om:
  • Virgin Racing
  •