Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

En acceptabel 4. plads med Nissan

Langstreckenpokal 
02/06/11 

Ved 4. løb til det tyske Mesterskab langstreckenpokal, var der et rekord starterfelt på ikke færre end 210 vogne på gridden. Løbet er for mange den sidste afpudsning før det berømte 24 timers løb samme sted i slutningen af juni måned.
 

Imellem de mange udenlandske teams, fandt man også det engelske RJN Nissan Team, med 2 Nissan 370Z i transporteren, og her var danske Kurt Thiim bag rattet i en af vognene.

Med startnr 156 i den rød/sorte Nissan og sammen med englænderne Guy Edwards (tidligere Lemans vinder) og Alex Boscombe, sad Kurt Thiim, der også tog første stint i det 4 timer lange løb.

"Vi så absolut dette som et testløb, og kunne konstatere at vi hele tiden arbejdede i den rigtige retning og blev hurtigere. Det viste sig at vi kunne køre med om en podieplads, men det blev desværre på grund af en punktering sidst i løbet, ændret til en 4. plads", fortæller Kurt Thiim fra Nürburgring.

Bob Neville var meget tilfreds med løbets resultat:
"At slutte løbet som fjerde i klassen, må ses som ganske godt, specielt i betragtning af at vi forsøgte os med et setup, vi aldrig har brugt før. Og det ser ud til at Guy har fået banen helt ind under huden, hvilket hans tid på 9:18 er et tydeligt bevis på. Så alt i alt, ser det godt ud."

Kurt Thiim regner med yderligere speed, når englænderne sidst i juni vender tilbage til Nürburgring, hvor det berømte 24 timers maraton står på programmet. Op til løbet vil der blive arbejdet på at forbedre down force bagtil, og eventuelt skiftet front splitter.


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  •