Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Series Karting

Nicolai Sylvest viste atter sin hurtighed

World
Series
Karting 

31/05/11 

Nicolai Sylvest har i denne tid nærmest taget permanent ophold i Italien, hvor han deltager i flere kartingløb og træner imellem dem.
I forgangne weekend var han til start i tredje afdeling af WSK Master Series på Val Vibrata-banen 200 kilometer fra Rom, hvor han viste sin hurtighed, men desværre var uheldig og strøg fra fjerde- til 23. pladsen i finalen.
 

De indledende træningspas var ellers gået godt, så optimismen var stor inden tidtagningen. Desværre begyndte det at støvregne, da Nicolai Sylvests gruppe skulle køre, hvorfor han og en tredjedel af feltet ikke kørte under de samme forhold som de to andre grupper, der kunne køre på en tør bane. Det endte derfor med 26. bedste tid blandt de 60 tilmeldte, hvorfor han skulle starte sine fire kvalifikationsheat fra en 11. plads.

I et af de fire heats gik det tilbage for skoleeleven, efter en påkørsel der rutsjede ham bagud til en 18. plads, men ellers var løbene her præget af avancement for ham. Han kørte sig således frem til en tredje-, en fjerde- og en andenplads, og samlet betød det, at han skulle starte som nummer 11 til pre-finalen.


Nicolai Sylvest er klar til start i pre-finalen.
(Foto: Sylvest Motorsport)

I finalen fortsætter Nicolai Sylvest atter med at avancere og overhale konkurrenterne foran ham. Da to tredjedele af pre-finalen er kørt, ligger han på en tredjeplads, godt en langside efter etteren og toeren. Men i løbet af den sidste tredjedel af pre-finalen får han lukket hullet, så han på sidste omgang kan gå til angreb på de førende.

”Tre sving før mål prøvede jeg at gå bredt ind i et sving, så jeg kunne komme snævert ud for at passere dem, men desværre havde jeg ikke opdaget, at fireren var kommet helt op bagved mig, så han smuttede i stedet forbi mig, så jeg blev firer,” siger Nicolai Sylvest.

Til finalen skulle han starte som nummer fire, men her blev optakten ikke den bedste. Regnen begyndte at vælte ned, og regnvejrserfaring på netop Val Vibrata-banen havde han ikke, så det blev noget af en udfordring. I starten taber Nicolai Sylvest tre placeringer, men han kæmper det bedste, han har lært. Desværre er kampen hård, og det kommer også til et par afkørsler, så han endte med at krydse målstregen på en skuffende 23. plads.

”Det var ikke det, jeg havde håbet på, men trods alt fik jeg gode point for min fjerdeplads i pre-finalen,” siger Nicolai Sylvest, der allerede er i gang med forberedelserne til næste WSK Master-løb, som køres i den kommende weekend på Siena-banen i Toscana-området.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Sylvest Motorsport
  •