Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Performance Motorsport, klar til endnu en succes!

Danish Endurance
Championship 

01/06/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipPerformance Motorsport er på toppen efter resultatet på Padborg Park den 7 maj. Det gik helt forrygende idet holdet kørte en flot 2. plads hjem, selvom de havde problemer med en utæt slavecylinder til koblingen. Holdet kørte de sidste 2 timer uden koblingspedal, og ved løbets afgørende sidste 10 minutter så det sort ud med brændstof. Dog kørte de den hjem, og kom på podiet.
 

Holdet går nu efter en sejr på Ring Djursland, og er optimistiske. Som Martin Christensen udtaler:
”Enten Kører man flad pedal, ellers køre man slet ikke”.
De satser på alt spiller som det skal ved løbets start på lørdag, og at heldet er med dem.


(Foto: Gripping Media)

Teamet har arbejdet hårdt på at få udbedret skaderne, og især Rene Kjellerup har lagt en stor indsats i at få bilen klar. Størstedelen af skaderne blev forvoldt ved en test på Padborg Park den 4. maj, hvor bremserne forvoldte problemer, og satte bilen i skred mod autoværnet, men også samtidig den defekte slavecylinder skulle skiftes.


(Foto: Gripping Media)

Tiden har været knap og tingene er gået stærkt idet Martin Christensen, og hans nu hustru Maria Eriksen Jensen, er blevet gift. Martin hjemvender fra bryllups rejse på lørdag morgen, og stiller klar til start. Stort tillykke til de to.

Martin Christensen udtale samtidig:
”Vi håber på at vi kan køre samme tempo som på Padborg Park. Ring Djursland er en mere tricky bane, og samtig bakket. Men hvis det blot køre som det skal i pitten, og vi køre uden problemer på bilen, tror jeg på vi kan komme godt igennem”.


(Foto: Gripping Media)

Vi ser frem til en god dag på Ring Djursland med masser af fart og spænding.

Performance Motorsport


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 04/06/11 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •