Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Flad pedal og gummistøvler

207 Spider Cup
DK 

31/05/11 

207 Spider CupSøren Mosebo fik pokaler med hjem fra Padborg Park, men Peugeot Spider Cup-køreren måtte kæmpe for det.
Normalt plejer en regnvåd racerbane ikke at være et problem for den unge Rødovre-kører, men i denne weekend passede parametrene bare ikke.
 

"Jeg havde lidt problemer med at få greb i dækkene, så jeg understyrede lige rigeligt", fortæller Søren. Det blev dog til 3. bedste tid, så resultatet var ikke helt til at smide væk.


Den våde bane skabte problemer for Søren.
(Foto: Gripping Media)

Regnen var ikke taget af, da Peugeot Spider Cup-feltet kørte weekendens første heat lørdag eftermiddag, så der var lagt op til et løb hvor alt kunne vende op og ned på få øjeblikke.

For Sørens vedkommende sluttede chancen for gode resultater allerede ved første sving. "Jeg lå bag Allan og Rasmus (hhv. Olsen og Wendelboe, red.), og da vi skulle bremse til første sving låste forhjulene - så jeg måtte vælge mellem at køre i gruset eller tage en tur igennem pitten", sukker Søren, der måtte køre sig tilbage til feltet fra bagerste position.

Det lykkedes alligevel for Søren at køre sig tilbage til en fjerdeplads, men det var hårdt arbejde:

"Det er jo dødærgerligt, men der var bare ikke nok varme i dækkene til at jeg kunne bremse optimalt. Det lykkedes aldrig helt at få nok varme i gummiet, så der skulle arbejdes noget med rattet hele vejen til målstregen."

Da weekendens andet heat blev afviklet, var det til gengæld i noget, der kunne minde om solskin. Det gav et helt andet og bedre vejgreb, og fra sin startplacering på fjerdepladsen kom Søren hurtigt op bag den førende Allan Olsen. Her blev der kæmpet i nogle omgange, før Søren kunne komme forbi og køre sig til endnu en sejr.


Der blev lavet gode overhalinger i søndagens løb.
(Foto: Gripping Media)

Om sejren skyldtes det nye design, teamets Peugeot Spider er blevet dekoreret med, vides ikke. Jeppe Rohde fra JR Solfilm er dog ikke i tvivl om at hans dekorering i det mindste har fået bilen til at se hurtigere ud:

"Det frisker jo altid lidt op på en flot racerbil at få nogle flotte farver, så det må helt bestemt have givet et par tiendedele på en omgang", griner han.

Allerede i næste weekend kan Søren sætte sig bag rattet igen, denne gang på Ring Djursland, hvor næste afdeling af Peugeot Spider Cup skal afvikles.

Mosebo.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Søren Mosebo
  • Padborg Park
  • 29/05/11 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK - DM
  •