Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mini Rally

Sejr til Anders Lysen i Suzuki Mini Rally i Billund

Mini Rally 
31/05/11 

Det blev til et perfekt resultat, da Suzuki Motorsport lørdag stillede til start med to mandskaber i Suzuki Mini Rally, der lørdag blev kørt i Billund.
Anders Lysen og Carina V. Møller (Dianalund/Helsingør) kørte sig til en sejr i deres klasse, hvor René Harms og Peter Petersen (Nørre Alslev/Ringsted) også var til start.
 

”Det har været en rigtig god dag for os i teamet, hvor Carina og jeg fik en førsteplads med hjem, mens René og Peter også gjorde det godt i klassen,” siger Anders Lysen om løbet, hvor de mere end 50 hold skulle prøve kræfter med fire hastighedsprøver, som hver skulle gennemkøres to gange.

”Det var fire gode prøver, som passede godt til Suzukien, og så fungerede samarbejdet mellem mig og Carina også bare perfekt fra start.”


Anders Lysen vandt en klassesejr i Suzuki Mini Rally.
(Foto: Suzuki Motorsport)

Vejret var ikke det allerbedste i det midtjyske, men det lykkedes Suzuki Motorsport hele to gange at træffe det rette dækvalg.

”På de fire første hastighedsprøver satsede vi ved at køre på slicks, selv om der kom lidt regn,” forklarer Anders Lysen. ”Det var det rigtige valg, men efter service skiftede vi til intermediates, som er en blanding mellem regn- og tørvejrsdæk, og det passede. Terrænet var mere bakket og kuperet, end jeg normalt er vant til, men jeg kom godt efter det, og vi kom hurtigt op i gear, så vi er yderst tilfredse.”

”Det har også været en god dag for Peter og mig,” siger René Harms. ”Vi var godt klar over, at det ville være svært for os, når vi med vores utunede gruppe N-bil kom i klasse med Anders og alle de andre kørere, som starter med tunede biler. Vi er blevet udfordret hele dagen, og det er gået godt.”


Anders Lysen vandt en klassesejr i Suzuki Mini Rally.
(Foto: Suzuki Motorsport)

Ligesom Anders Lysen ikke havde sin normale codriver med, så havde René Harms det heller ikke. Det var Peter Petersen, som sad i observatørsædet.

”Det har været godt at arbejde sammen med Peter. Jeg prøvede at gøre, hvad han sagde, og det har været godt, så tak for lån af ham,” siger René Harms efter et Suzuki Mini Rally, hvor Suzuki Motorsport kun havde et enkelt lille problem.

”Vi ramte en lille kat, så der er en kofanger, som er beskadiget, men det er småting, og jeg er klar til at køre race igen Grundlovsdag, hvor jeg starter i Yokohama-mesterskabet. Det sker i Tåstrup, hvor vi kører mellem klokken 10 og 15,” siger Anders Lysen.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Carina V. Møller
  • Suzuki Motorsport
  •  
     

    Mini Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: