Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Sæsonstart på Ring Djursland

Diverse 
30/05/11 

- med 'Juniløbet' den 4. og 5. juni
Den kommende weekend starter motorsportssæsonen på Ring Djursland ved Pederstrup på Djursland, hvor der er lagt op en en weekend med meget afvekslende motorløb.
Der skal køres både et 4-timers langdistance løb i Danish Endurance Championship mesterskabet, samt sprintløb i Legend Cup, 1600 Challenge, Spider Cup, Syver Race Cup, Yokohama 1600 og 2000, Citroën DS3 Cup, Swift Challenge samt Formel Ford klasserne.
 

Lørdagsprogrammet er som sædvanligt, når der er Danish Endurance Championship på programmet, centreret omkring deltagerne i 4-timers løbet, som denne weekend dog kun er berammet til 3 timer og 45 minutter!
Danish Endurance Championship deltagerne får to tidtagninger med start klokken 08:05 samt 09:45, mens selve løbet startes klokken 12:10.

Imellem disse tidtagninger og løbet i Danish Endurance Championship, vil flere af de øvrige klasser køre både træning og tidstagning.

Fra søndag morgen klokken 08:05 køres de sidste tidtagninger, og klokken 10:05 køres det første af dagens ialt 12 løb, og holder tidsplanen kører de sidste biler i mål lige inden klokken 16:00.

For klasserne Yokohama 2000, Citroën DS3 og Swift Challenge gælder at disse kører på banen sammen, men at de selvfølgelig bliver præmieret hvert for sig, ligesom de samler point til deres respektive mesterskaber.
Ligeledes kører Spider Cup og Syver Race Cup samtidig, men også her i deres separate mesterskaber.

Tidsplan for 'Juniløbet':

Lørdag den 4. juni:

Kl. Kasse Kørsel Tid / Omg.
07:30 Førermøde for alle klasser i klublokalet
08:05-08:45 DEC Tidtagning 1 40 min.
08:55-09:15 Formel Ford Træning 20 min.
09:20-09:40 Spider/Syver Træning 20 min.
09:45-10:25 DEC Tidtagning 2 40 min.
10:35-10:55 Yokohama 1600 Træning 20 min.
11:05-11:25 Yokohama 2000
Citroën DS3
Swift
Træning 20 min.
11:30-11:50 Formel Ford Tidtagning 20 min.
12:00-12:10 DEC Opstilling 10 min.
12:10-15:55 DEC Heat 3 timer og 45 min.

Søndag den 5. juni:

Kl. Kasse Kørsel Tid / Omg.
08:05-08:25 Legend Cup Tidtagning 20 min.
08:35-08:55 Spider/Syver Tidtagning 20 min.
09:05-09:25 Yokohama 1600 Tidtagning 20 min.
09:35-09:55 Yokohama 2000
Citroën DS3
Swift Challenge
Tidtagning 20 min.
10:05-10:25 Legend Cup Heat 1 14 omg.
10:35-10:55 Formel Ford Heat 1 15 min+1omg.
11:05-11:25 Spider/Syver Heat 1 15 omg.
11:35-11:55 Yokohama 1600 Heat 1 13 omg.
12:05-12:25 Yokohama 2000
Citroën DS3
Swift Challenge
Heat 1 14 omg.
12:30-12:50 Legend Cup Heat 2 14 omg.
13:00-13:20 Formel Ford Heat 2 15 min+1omg.
13:30-13:50 Spider/Syver Heat 2 15 omg.
14:00-14:20 Yokohama 1600 Heat 2 13 omg.
14:30-14:50 Yokohama 2000
Citroën DS3
Swift Challenge
Heat 2 14 omg.
15:00-15:20 Formel Ford Heat 3 15 min+1omg.
15:30-15:50 Legend Cup Heat 3 14 omg.

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 04/06/11 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  • 05/06/11 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK - DM
  • 05/06/11 - Ring Djursland - Citroen DS3 Cup
  • 05/06/11 - Ring Djursland - Formel Ford - DK - DM
  • 05/06/11 - Ring Djursland - Legends Car
  • 05/06/11 - Ring Djursland - Swift Challenge
  • 05/06/11 - Ring Djursland - Syver Race Cup - DM
  • 05/06/11 - Ring Djursland - Yokohama 2000 - DM
  • 05/06/11 - Ring Djursland - Yokohama 1600 Challenge - DM
  •